Neler Yeni

RX 6700 XT WATTMAN...

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Evet arkadaşlar ben bu hatadan bıktım usandım ekran kartını çekiçle parçalamayı düşünüyorum tamamen sistem değiştim bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum full + full sistem değiştim gene alıyorum gene alıyorum ne yapacağım ?

TahinPekmez

80+ Silver
Evet arkadaşlar ben bu hatadan bıktım usandım ekran kartını çekiçle parçalamayı düşünüyorum tamamen sistem değiştim bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum full + full sistem değiştim gene alıyorum gene alıyorum ne yapacağım ?
akım önleyici priz al tunçmatik marka. elektik ile voltaj ile bir sıkıntı var sanki. gecen birisi de diyordu psu yandi diye ha bire psu değiştiriyormus. sorun prizler de.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
''Bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum deyip üzerine gidip tekrar AMD ekran kartı tercih etmek :unsure: İnsanın kendi kendine yaptığı zulmü cümle alem bir araya gelse yapamazmış derler.
ya hocam rx 6000 serisinde düzeldi diye 1000 mesaj görmüşümdür bu üye de bunları görüp almış olabilir ben de şu an rx6600 alıyorum mesela.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
okr
Hocam DDU ile yazılımı güzel bir şekilde silin. WHQL yazılımı yükleyerek deneyin, bir de ramleri söküp uçlarını silgi ile silip tekrardan takın. ramlerde yapabilir. (silgi zarar vermez, aksine temizler. yıllardır böyle yapıyorum) bende RX 5600 XT kullanıyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım. 3.yılım olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
ya hocam rx 6000 serisinde düzeldi diye 1000 mesaj görmüşümdür bu üye de bunları görüp almış olabilir ben de şu an rx6600 alıyorum mesela.
6000 Serisinde hala devam ediyor 7000 Serisinde nispeten daha azaldı diye biliyorum. Gerci benim düşüncem bu hata Anakart ve Ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor. Donanımı kaliteli uyum sağlamış parçaları kullananlar Amd ekran kartlarından gayet memnunlar.

TahinPekmez

80+ Silver
6000 Serisinde hala devam ediyor 7000 Serisinde nispeten daha azaldı diye biliyorum. Gerci benim düşüncem bu hata Anakart ve Ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor. Donanımı kaliteli uyum sağlamış parçaları kullananlar Amd ekran kartlarından gayet memnunlar.
bende de sapphire nitro plus 6700xt var. 11 aydir watman ne bilmiyorum, şükür

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
adam biliyor beyler....
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum deyip üzerine gidip tekrar AMD ekran kartı tercih etmek :unsure: İnsanın kendi kendine yaptığı zulmü cümle alem bir araya gelse yapamazmış derler.
düzeldi diye bir sürü mesaj gördüm

XMP'yi kapatıp aynı sorunun verip vermeyeceğini kontrol eder misin?
xmp kapalıyken de verdi açıkken de

XMP'yi kapatıp aynı sorunun verip vermeyeceğini kontrol eder misin?
Aga bende almıyorum sürekli güncel driver kullanıyorum
aga valla bende en güncel sürüm ya delirmek üzereyim

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
adam biliyor beyler....

AGA ben hala her güncelleme geldiğinde anın güncelleme atıyorum sorun yok hala senin psu nedir

Nedox

80+ Bronze
adam biliyor beyler....

Hocam en güncel değil en sağlama geçmek lazım
6000 serisinde düzeldi diye bir sey yok geçen 7900xtx wattman verdi yani bence donanimsal değil bu sürümler bozuk garanti olmadikca sürüm atlatmayın.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Belki saçma gelecek ama korsan bir program yüklü mü? Bir yerde görmüştüm amd driverlerının aşırı hassas olduğu korsan program kullanmanın ekran kartında bazı hataları meydana getirdiği söyleniyordu.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,790
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
FSP Hyper 80+ Bronze 700w
XFX RX 6700 XT
R5 5600
Apacer Panther 4x8 32 GB Ram 3200 MHz (öyle de çalışıyor)
B550M Aorus Elite MB

Forza da Error verdi + cod wz de error verdi csgo da verdi mi hatırlamıyorum
Bosa format atma xmp degistirme mhz dusurme butun driverleri tek tek deneme kablolari sokup takma 1.5 yildir wattman ile cebellesiyorum en iyi cozum satip nvidia gecmek bende oyle yapicagim (dediklerimin hepsini yaptim hala daha yiyorum manyak olursun cok takma kafaya)

Belki saçma gelecek ama korsan bir program yüklü mü? Bir yerde görmüştüm amd driverlerının aşırı hassas olduğu korsan program kullanmanın ekran kartında bazı hataları meydana getirdiği söyleniyordu.
Amd driverleri hassas degil vasat sorunlu ve ise yaramaz

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
yav allah allah bir ben almıyorum herhalde aylardır bilmiyorum ama üretici firma vb soğutma bloğu silikon bu wattman hatasını etkiliyor mu çünkü ya saphhire'de gördüm hep yada xfx'de powercoller red devil, rog, gaming x bir tane yazan görmedim wattman.
valla bazı sapphire ekran kartları fabrika çıkışlı fazla oc den dolayı donanımsal verebiliyor wattmanı saçma bir durum

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
RX 570 kullandım 3 yıl sorun yaşamadım 2022 Nisan ayından beridir de 6600 xt gaming x kullanıyorum yine sorun yaşamadım 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,673
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom