herkes hala fiyatlar mining zamanindaki gibi uçuk sanıyorlar bir de sarı siteye fiyat girince ekstradan %30 fiyat üstüne koyuluyor herhalde15k falan eder max 20k fiyat çekenlerdeki kafayı merak ediyorum gerçekten 6800lü sistemi 20ye satamadım ben (2k 32inç monitörle )
ram 16 gb hocam 16 oldugu anlasılır diye 2x koymamıştımramin 8gb, ve amd kartlar 2. el pazarinda pek para etmiyor. 20k demisler bir de ulan 20kya adam gidip sıfırını alabilirken neden 2. el alsın
monitorle 19 falan eder diye düşünüyorum ben 5 haftalık bir sistem ve donanımları iyiramin 8gb, ve amd kartlar 2. el pazarinda pek para etmiyor. 20k demisler bir de ulan 20kya adam gidip sıfırını alabilirken neden 2. el alsın
monitorle beraber mi 1515k falan eder max 20k fiyat çekenlerdeki kafayı merak ediyorum gerçekten 6800lü sistemi 20ye satamadım ben (2k 32inç monitörle )
hocam ben anlamıyorum siz sürekli 14 binden böyle sistem alıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz fırsatlar her zaman oluyor hep bu fiyattan satılmıyor ki sistemlerusta iyi misiniz kendinizde misiniz ne 19 u ne 20 si ne 21 i?
Daha dün İ5-12400F - 6700XT 1TB M2 SSDLİ SİSTEM 13.999 LİRAYA SATILDI SIFIR KASA.
ben sadece soruyorum ne kadara gider benim monitorle düşündüğüm 19 binhocam ben anlamıyorum siz sürekli 14 binden böyle sistem alıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz fırsatlar her zaman oluyor hep bu fiyattan satılmıyor ki sistemler
itopya 18 bine 3080lı sistem sattı o zaman 25 bine satın alanlara küfür edelim ?hocam ben anlamıyorum siz sürekli 14 binden böyle sistem alıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz fırsatlar her zaman oluyor hep bu fiyattan satılmıyor ki sistemler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sadece soruyorum ne kadara gider benim monitorle düşündüğüm 19 bin
Tecrübe ederek görebilirsin dostum. Koy ilana.hocam ben anlamıyorum siz sürekli 14 binden böyle sistem alıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz fırsatlar her zaman oluyor hep bu fiyattan satılmıyor ki sistemler
ben sadece soruyorum ne kadara gider benim monitorle düşündüğüm 19 bin
itopya 18 bine 3080lı sistem sattı o zaman 25 bine satın alanlara küfür edelim ?