Hiç bakım yapılmadı ise bir bakım işini çözer gibi bu kartın.2.el xfx 6700xt ekran kartı buldum. Bu dereceler normal mi 60 civarı olması diye biliyorum sıcaklık için.
2.el piyasasına hakim olmadığım için bir şey diyemicem ama eski bir kart hiç bakım yapılmadı ise bu değerleri görür. Eğer güzel bir bakım yapılır ise düzeliceğini düşünüyorum.Hocam pek fazla bilgim yok. Fiyat 11k civarı
O bütçede rx 6800 kovalayın hocam hem daha güçlü çip hemde +4gb vram ile sizi uzun yıllar götürür.Hocam pek fazla bilgim yok. Fiyat 11k civarı
RX 6600'ün Nvidia tarafında rakibi RTX 3060'dır.6600 peki veya Nvidia karşılığı nedir bu kartların
Hangi model fiyatı ne?2.el xfx 6700xt ekran kartı buldum. Bu dereceler normal mi 60 civarı olması diye biliyorum sıcaklık için.
Bana kalırsa o karta para verilmez. Ayrıca kart model olarak harika bir soğutmaya sahip değil ama bakım yapılırsa kabul edilebilir seviyeye gelir.XFX RX 6700 XT SWFT 309 11k birde 6650xt saphire buldum 9 buçuğa. Çok fazla bütçem yok işlemcide değiştiricem.