RX 6750 XT dengi değil. RX 6650 XT, RTX 3060 TI n dengi.ben olsam 3060 ti alırdım dlss var şimdi amd de fsr var diceksiniz ama nvidiadada fsr var ona göre yargılayın.(bence bu hareletle amd kendi topuğuna sıktı)
RX 6750 XT dengi değil. RX 6650 XT, RTX 3060 TI n dengi.ben olsam 3060 ti alırdım dlss var şimdi amd de fsr var diceksiniz ama nvidiadada fsr var ona göre yargılayın.(bence bu hareletle amd kendi topuğuna sıktı)
mhzden bahsetmiştir ( akış işlemcisinden )Hocam 6750 xt ekran kartı işlemci değil.![]()
Biliyorum hocam ama amd de sıkıntılar var ben uğraşamazdım ben olsamRX 6750 XT dengi değil. RX 6650 XT, RTX 3060 TI n dengi.
Mesela sıkıntılar ne?Biliyorum hocam ama amd de sıkıntılar var ben uğraşamazdım ben olsam
Hocam 6900xt ve 3080 12gb aldım yazılımların pek haz etmedim amd nin bende TL driver kurarken oldu ama forumlarda sıkıntısı olan arkadaşlar varMesela sıkıntılar ne?
Ekran kartlarında işlemcisi vardır he belki bilmiyorsunuzdur diye dedimHocam 6750 xt ekran kartı işlemci değil.![]()
Biliyorum ben karıştırdı sandım.Ekran kartlarında işlemcisi vardır he belki bilmiyorsunuzdur diye dedim![]()
Nvidia Driver konusunda daha iyi ama fiyat farkına değer mi, bana göre değmez. 14K ya RX 6900 XT alabiliyorsun RTX 3070 Tİ fiyatlarına. RTX 3090'a yakın bir kart almak daha mantıklı geliyor.Hocam 6900xt ve 3080 12gb aldım yazılımların pek haz etmedim amd nin bende TL driver kurarken oldu ama forumlarda sıkıntısı olan arkadaşlar var
Post automatically merged:
Edit tek
en iyisi pentium core 2 cyberpunk ultra ve rtx açık -60 fps oynadımoda cok güzel bir ekran kartıkonudaki tüm ekran kartı ve islemci kelimelerini yer degistirin
![]()