3080Ti iyi de 12GB olması biraz yetersiz kalabilir zaten yakın fiyata 4060Ti 16GB buldum.3080Ti bakabilirsin, üste 5K koyacak paran varsa da 6900XT-6950XT bulursun.
12K civarı baktım o karta da 17K ya çıkıp 4060Ti mi alsam kararsız kaldım.Ne kadar 2. El fiyatları. 6800xt nin
17 bin fazla değil mi 4060Ti için?3080Ti iyi de 12GB olması biraz yetersiz kalabilir zaten yakın fiyata 4060Ti 16GB buldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12K civarı baktım o karta da 17K ya çıkıp 4060Ti mi alsam kararsız kaldım.
Bilmiyorum bu fiyatlarda ama piyasası, en ucuz 16GB kart bu Nvidia olan sanırım.17 bin fazla değil mi 4060Ti için?
Alınmaz 4060ti 16gb bomboş kart 8 yetiyor zaten onaBilmiyorum bu fiyatlarda ama piyasası, en ucuz 16GB kart bu Nvidia olan sanırım.
Cuda desteği olsa daha iyi diyorlar 4060Ti de var Cuda desteği ve en ucuz 16GB Nvidia kart diye ilgimi çekti yoksa çok beklentim yok.Alınmaz 4060ti 16gb bomboş kart 8 yetiyor zaten ona
Yayın açmıyorsan render almıyorsan boşCuda desteği olsa daha iyi diyorlar 4060Ti de var Cuda desteği ve en ucuz 16GB Nvidia kart diye ilgimi çekti yoksa çok beklentim yok.
3000 bin serisinde de CUDA teknolojisi var zaten Nvidia ekstra yazılımsal destekleri kesmişse onu bilemem ama profesyonel render ve mühendislik hesaplamaları ile uğraşmıyorsan bence ana odağın bu olmasın. Oyun için konuşursam aynı performansı farklı bir altyapı ile verebiliyorsa diğer kartlar ben buna bakmazdım.Cuda desteği olsa daha iyi diyorlar 4060Ti de var Cuda desteği ve en ucuz 16GB Nvidia kart diye ilgimi çekti yoksa çok beklentim yok.
Yayın açmıyorsan render almıyorsan boş
Render alıyorum AMD de alternatif altyapı var mı bilmiyorum şuan kullandığım kartta yok. 6800XT iyi diyorlar ama başıma bela olur mu bilmiyorum AMD sonuçta.3000 bin serisinde de CUDA teknolojisi var zaten Nvidia ekstra yazılımsal destekleri kesmişse onu bilemem ama profesyonel render ve mühendislik hesaplamaları ile uğraşmıyorsan bence ana odağın bu olmasın. Oyun için konuşursam aynı performansı farklı bir altyapı ile verebiliyorsa diğer kartlar ben buna bakmazdım.
Render alıyorum AMD de alternatif altyapı var mı bilmiyorum şuan kullandığım kartta yok. 6800XT iyi diyorlar ama başıma bela olur mu bilmiyorum AMD sonuçta.
Cuda sanırım tüm Nvidia kartlarda var o sorun değil de 3000 serisinde VRAM düşük biraz 4K monitör kullandığım için en az 16GB olsun istiyorum açıkçası.
RX 5700XT şuanki.Şenin şu anki ekran kartı ne? i3 kullanıyordun en son nasıl render alıyorsun ki?