Neler Yeni

RX 6900 XT FPS Sorunu

212yusuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ali Özbek
Ryzen 5 5600x işlemcim var Rx6900xt ye geçtim 700w psu vardı 850w a geçtim cs de 150 - 200 fps arası alabiliyorum kalite ultra şeklinde youtube testlerinde 500+ olduğunu görüyorum
sürüclerim güncel ve çakışma yok eski sürüceleri sildim sorun ne olabilir.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
Ryzen 5 5600x işlemcim var Rx6900xt ye geçtim 700w psu vardı 850w a geçtim cs de 150 - 200 fps arası alabiliyorum kalite ultra şeklinde youtube testlerinde 500+ olduğunu görüyorum
sürüclerim güncel ve çakışma yok eski sürüceleri sildim sorun ne olabilir.
1080pdemi oynuyosun o işlemci yetmez 1080pde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayarlarıda lowa al hocam cs2 lowda oynanır bu tarz oyunlar

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
1280x1024 yüksek ayarlar 3060ti vardı 250+ fps alıyordum xd
ekran kartı güçlü çözünürlük arttır bakalım fps nolacak bi dene

1280x1024 yüksek ayarlar 3060ti vardı 250+ fps alıyordum xd
bu tarz oyunları Low ayarlarda oynar genelde sporcular dikkat dağılmasın diye bende valorantı düşük ayarlarda oynuyorum ondan dedim

Noeshix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Noeshix

bu tarz oyunları Low ayarlarda oynar genelde sporcular dikkat dağılmasın diye bende valorantı düşük ayarlarda oynuyorum ondan dedim
İyi grafikler her zaman daha keyifli oyun sunuyor ama grafik kalitesi arttıkça renkler de değiştiğinden 1 tık gözlere ağır geliyor mesela hiç ultra ayarlarda oynamayan birisi bir gün aniden ultraya çekerse gözleri rahatsız eder o yüzden e-sporcular alıştığı grafik kalitesinde oynuyorlar sen burda gelmişsin low ayarlarda oynanır bu oyun diyorsun

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Çağrı Arslan
5600x 500 fps anlık dışında veremez hocam . öyle bir dünya yok. 5600x fps ler genelde 150-300 arası oluyor zaten

212yusuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ali Özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5600x 500 fps anlık dışında veremez hocam . öyle bir dünya yok. 5600x fps ler genelde 150-300 arası o
5600x 500 fps anlık dışında veremez hocam . öyle bir dünya yok. 5600x fps ler genelde 150-300 arası oluyor zaten
hocam öylede 120 -200 arası fps gidiyor 3060ti vardı bundan önce 220 den aşşağı düşmüyordu fps konusunda verim alamıyorum

İyi grafikler her zaman daha keyifli oyun sunuyor ama grafik kalitesi arttıkça renkler de değiştiğinden 1 tık gözlere ağır geliyor mesela hiç ultra ayarlarda oynamayan birisi bir gün aniden ultraya çekerse gözleri rahatsız eder o yüzden e-sporcular alıştığı grafik kalitesinde oynuyorlar sen burda gelmişsin low ayarlarda oynanır bu oyun diyorsun
örnek olarak yazdım onu hocam normalde 3060ti vardı önceden 220 den aşşağı fps düşmedi bu kartla 120-200 arası seyrediyor

çözünürlük arttırdım aynı gene fps değerleri

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
iyi grafikler daha fazla detay demek daha fazla detay oyuna odağın bozulması demek sen hikayeli grafik oyunu mu oynuosun fps oyunu mu oynuyorsun . efekt gölgeler bunlar dikkat dağıtıcı şeyler bütün e sporcular mal herhalde Low ayarlarda oyunu oynasın bi sen zekisin hönkürtme birader

Noeshix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Noeshix
iyi grafikler daha fazla detay demek daha fazla detay oyuna odağın bozulması demek sen hikayeli grafik oyunu mu oynuosun fps oyunu mu oynuyorsun . efekt gölgeler bunlar dikkat dağıtıcı şeyler bütün e sporcular mal herhalde Low ayarlarda oyunu oynasın bi sen zekisin hönkürtme birader
CSGO ve Valoranttan bahsettiğine göre sen ve işin içine sporcu kattıysan nasıl hikaye oyunundan bahsediyor olabilirim??? Dediğim gibi yüksek grafikler sürekli düşük grafikle oynuyan oyuncular için ağır geliyor bir nevi senin dediğinle aynı e-sporcuların gözü kaldırmıyor renk ve detay değişikliklerini en başlarda lowla oynadılarsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Serkan.T
Top Bottom