Fanlar dönüyor, şimdi furmak açtım direk 80-90 Lara çıktı ama RPM 0 gözüküyordu, o ara fanlar dönüyorfan dönüyor mu? kontrol et bi gözle bakıp 60 dereceden sıcak iken
fan kaç rpmde dönüyor furmarkta?Fanlar dönüyor, şimdi furmak açtım direk 80-90 Lara çıktı ama RPM 0 gözüküyordu, o ara fanlar dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan boşta 55° derece gösteriyor
Resim attım 0 olarak gözüküyorfan kaç rpmde dönüyor furmarkta?
Fan hızı sürekli 0 olarak gözüküyor ama RPM arada bi anda %70 oluyor sonra tekrar %0Resim attım 0 olarak gözüküyor
Yaptım yine olmadı hocam, win10 kullanıyorum onunla alakası olabilir mibi ddu atıp tekrar driver kur bakalım benim 6900xt de yaramazlık yapmaya başladı rgbsini değiştiremiyorum ddu ile sıfırlayıp şey yapınca düzeliyo
Fanlarda bir sorun olabilir donanımsal elinle bi döndürsene amd adrenalini de tekrar kurFanlar dönüyor, şimdi furmak açtım direk 80-90 Lara çıktı ama RPM 0 gözüküyordu, o ara fanlar dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan boşta 55° derece gösteriyor
Benim rx 6800 de kafayı yedi baya şimdi çökmeler falan bende rgb değiştiremiyorum gaming x modelibi ddu atıp tekrar driver kur bakalım benim 6900xt de yaramazlık yapmaya başladı rgbsini değiştiremiyorum ddu ile sıfırlayıp şey yapınca düzeliyo
Hocam kart temiz bakımı yeni yapıldı şuan valo da fan %100 sıcaklik 90 oluyor 80 oluyor anlamadım niye böyle