Bütce az ise r5 7500f yetecektirRX 7700 XT ekran kartı kullanıyorum 2K çözünürlükte sorunsuz performans alabileceğim, AM5 platformunda hangi işlemciyi önerirsiniz?
Teşekkür ederim o zaman direk 7500 F alayım yanına da güzel sıvı soğutma alıp geçeyim ileri de insallah yükseltme yaparız yavas yavas.2K çözünürlükte rahatlıkla besler çözünürlük artıkça ekran kartına binen yük artar işlemcinin üzerindeki yük azalır.
Hayırlı olsun hocam bende ileriye dönük alıcam sıvı sogutma bu clu yu kule tipide siğutuyor ama neden daha iyisi olmasın ki pc rahatlarTeşekkür ederim o zaman direk 7500 F alayım yanına da güzel sıvı soğutma alıp geçeyim ileri de insallah yükseltme yaparız yavas yavas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler ilerisi için sıvı soğutma olsun dedim öneriniz var ise onu alabilirim sıvı soğutucu.Hayırlı olsun hocam bende ileriye dönük alıcam sıvı sogutma bu clu yu kule tipide siğutuyor ama neden daha iyisi olmasın ki pc rahatlar
Ben bunu alacağım hocamTeşekkürler ilerisi için sıvı soğutma olsun dedim öneriniz var ise onu alabilirim sıvı soğutucu.
Kayıt ettim güzel modelmiş sağ olun.Ben bunu alacağım hocam
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 White ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
320×320 çözünürlüklü IPS LCD ekran ve dahili bellek Frozen Warframe’e büyük video dosyalarını oynatma yeteneği kazandırır.www.gaming.gen.tr
Ne demek içinde macunda geliyir drejtbtakarsın frash şuan ben cbs kapalıda stiok fanla 65 goruyorum ama stok fan çok sesli insan oyuna baglanamıyorKayıt ettim güzel modelmiş sağ olun.
Haklısınız stok fan olmaz zaten direk sıvı soğutma şart ilerisi içinde.Ne demek içinde macunda geliyir drejtbtakarsın frash şuan ben cbs kapalıda stiok fanla 65 goruyorum ama stok fan çok sesli insan oyuna baglanamıyor