Neler Yeni

RX 7700 XT Ryzen 5 7600 performansı RDR2 de düşük

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Arkadaşlar merhaba. RDR 2 oynuyorum ve FPS'im genel olarak 120-150 arası ultra-yüksek ayarlarda 1080p oynuyorum fakat kasabaya gidiyorum fps bir anda düşüyor 90lara kadar iniyor. Anlayamadım gitti bir çözüm bulamıyorum hele hele gece gidince kasabalara çok fena düşüyor fps ve bütün akıcılık gidiyor. ve bence almam gerekenden düşük FPS alıyorum. yardımcı olacak var mı? saint denise gece gittim mesela 85-90 fpslere düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ümit Can uygun
Arkadaşlar merhaba. RDR 2 oynuyorum ve FPS'im genel olarak 120-150 arası ultra-yüksek ayarlarda 1080p oynuyorum fakat kasabaya gidiyorum fps bir anda düşüyor 90lara kadar iniyor. Anlayamadım gitti bir çözüm bulamıyorum hele hele gece gidince kasabalara çok fena düşüyor fps ve bütün akıcılık gidiyor. ve bence almam gerekenden düşük FPS alıyorum. yardımcı olacak var mı? saint denise gece gittim mesela 85-90 fpslere düşüyor.
aynısı bendede öyle o oyunun kendi problemi galiba ışıklandırma falan olduğu için düşüyor diye biliyorum

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı bendede öyle o oyunun kendi problemi galiba ışıklandırma falan olduğu için düşüyor diye biliyorum
hocam anlamadığım şey 1080p de oynamama rağmen ayarlarda o kadar muazzam olmamasına rağmen fpsim tatmin edici gelmiyor ytde falan bakıyorum adamlar 2k da oynuyor ultra ayarlarda 90 fps alıyorlar anlayamıyorum cidden ve bu fps düşmesi yüzünden ayarları istediğim kadar yükseltesim gelmiyor. ben pcyi almadan önce bütün ayarlar full de oynarım ve bişey olmaz diye düşünüyordum. hevesim kursağımda kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,580
Üyeler
172,694
Son üye
AvriL-
Top Bottom