valo işlemci oyunu normal, ets de normal değerlerValorant'ta 500-600 FPS 1080p.
ETS 2 full ayarlar 100-110 FPS.
Bu değerler normal mi?
evet olmalıdır0rpm modu açık olmalımıdır?
Sistemi hangi oyunda test edebilirim şuan bu oyunlar var:evet olmalıdır
hocam 0 rpm sistemi kart ısındıkça çalışan sistemdir sıkıntı olmaz. aksi halde sürekli devir halinde olacaktır bu da kartı yorar. dediğin oyunlarda test edebilrisinSistemi hangi oyunda test edebilirim şuan bu oyunlar var:
Hell let loouse Battlefield 1-5, Asseto corsa,arma 3,forza,fc24,pubg,delta force marvel rivals.
Mesaj otomatik birleştirildi:
0rpm modunda mesela 10 saniye fan açık kalıyor sonra duruyor bozmasın fanı?
Şöyle hocam mesela oyunda normal oynuyorum bir anda menüye geçiyorum fanlar bi anda yavaşlıyor oyuan giriyorum full çalışmaya başlıyor sorun çıkartmaz dimi?hocam 0 rpm sistemi kart ısındıkça çalışan sistemdir sıkıntı olmaz. aksi halde sürekli devir halinde olacaktır bu da kartı yorar. dediğin oyunlarda test edebilrisin
yok hocam anlık ısınmayla çalışır durur devam ederŞöyle hocam mesela oyunda normal oynuyorum bir anda menüye geçiyorum fanlar bi anda yavaşlıyor oyuan giriyorum full çalışmaya başlıyor sorun çıkartmaz dimi?
sıkıntı olmaz hocam. oyundayken kartı kullanıyor ve ısınıyor. esc bastıgın an kart kullanımı düştüğü için sıcaklık düşüyor haliyle fan duruytorDediğim gibi hocam mesela ets de tır sürerken esc bastığım an fanlar yavaşlıyor arabaya aragaz vermek gibi.
Anladım teşekürller birde steamde oyun indirirken 10 dakika çok iyi indiriyor 5mb görüyor sonra 33kb lere kadar düşüyor sadece steamde olan bir sorun bu sebebi nedir?sıkıntı olmaz hocam. oyundayken kartı kullanıyor ve ısınıyor. esc bastıgın an kart kullanımı düştüğü için sıcaklık düşüyor haliyle fan duruytor