Neler Yeni

RX 7700XT driver sorunu / önerisi

SoniX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Bahra Koç
Arkadaşlar rx7700xt/r5 7600 sistemim var. 1.5 Hafta önce aldım ve en son sürüm amd software kurdum fakat sorunları vardı. Alttab atınca 10-15 sn ekran donuyordu / oyuna ilk girdigimde 5-10 dk takılmalar yşaıyordum / düşük fps alıyordum gibi gibi (pch gg9). Dün ekran kartı sürücüsünde hata meydana geldi diye bi uyarı aldım ondan sürücüyü silip yeniden kuruyorum şimdi. Yine en son sürümümü indirmeliyim yoksa daha stabil öenreceginiz bir driver var mı ?

hocam ddu ile güvenli modda kaldırın eski driverı sonra sonra son sürümden başlayın deneyin. sorun oldukça bir alt sürüme düşürürsünüz ama dediğim gibi ddu yapın. şuan betada olan amfm2 sürümü de var onuda deneyebilirsiniz

SoniX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Bahra Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ddu ile güvenli modda kaldırın eski driverı sonra sonra son sürümden başlayın deneyin. sorun oldukça bir alt sürüme düşürürsünüz ama dediğim gibi ddu yapın. şuan betada olan amfm2 sürümü de var onuda deneyebilirsiniz
amd cleanup gutility ile kaldırdım hocam. Kullandıgım zaten en son güncel sürümdü şimdi bir eskisini mi indireyim ?

deneyin tek tek. hepsinde sorun oluyorsa ekran kartının driverla ilgili değildir