RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi?

Güncel ekran kartı her zaman daha iyidir bence.

9000 serisi Ekran kartları varken 22 bin TL verip 7000 serisi anakart almak bence mantıksız. ( 2-3 sene öncesinin kartını almış oluyorsun. )

Vatan'da flan geceleri kampanyalar oluyor %10-15 indirimler oluyor Ekran kartlarında haftalardır.

16-17k lara bile 9060 XT 16 GB bulunabiliyor. 22k senin söylediğine vermekten ise 3 taksit 9060 XT al geç bence de.
gerçekten teşekkürler, iyi akşamlar :)

ikinci elde 14 altına sıfır 16.5 altına 9060XT 16 GB görürsen net alınır. Vatan bir ara pure modelini 15 e sattı ara ara 16.500 e indiriyor

RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi? Driver sorunları falan var mı? yada başka herhangi bir sorun? çünkü ben açıkçası iyi bir seçim olarak görüyorum. peki siz memnun musunuz? kısacası önerir misiniz?
akşam 9 10dan sonra 16.5kya düşüyor bugün de düşer büyük ihtimal al geç

2 - 3 sene önce çıkmış ekran kartları neden bu kadar pahalı benim aklım almıyor. Sonuçta elinden çıkarmaya çalışırsın , ama yeni kartlar daha ucuz, garip bir piyasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akşam 9 10dan sonra 16.5kya düşüyor bugün de düşer büyük ihtimal al geç
bugün 16.5 a düşerse bende alıyorum, eyv hocam .d

2 - 3 sene önce çıkmış ekran kartları neden bu kadar pahalı benim aklım almıyor. Sonuçta elinden çıkarmaya çalışırsın , ama yeni kartlar daha ucuz, garip bir piyasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün 16.5 a düşerse bende alıyorum, eyv hocam .d

Şuan düşmüş mesela.

1761695753982.webp

1761695991941.webp

Şu 9060XT'yi peşin taksitten ötürü alıp almamak arasında çok kaldım ama 13'e ilk elden tertemiz bi 3080 denk geldi onu aldım pişman değilim :LOL:

Şu 9060XT'yi peşin taksitten ötürü alıp almamak arasında çok kaldım ama 13'e ilk elden tertemiz bi 3080 denk geldi onu aldım pişman değilim :LOL:

O dediğin hep kumar işte. Satıcıya güven meselesi veya şans meselesi.

3080 dediğin kart 2020 yılında çıkmıştı :) 2026 geliyor...

Sağlam mı çıkar 1 yıl sonra elinde mi patlar yoksa tertemizdir 10 sene daha mı götürür hep bir şans 13k ya bir kumar oynamışın işin açıkçası.

Sıfır ekran kartı 2-3 yıl garanti varken ne bileyim ben garantici biri olarak bulaşmazdım açıkçası. Ama sen riski severim dersin öyle yaparsın. Ben gerekirse 5-10 FPS az olsun ama kafam rahat olsun isterim.

Alıntıdır.

RX 7700XT teknik olarak güçlü bir kart ve 1440p çözünürlükte yüksek ayarlarda oyun oynamak isteyenler için oldukça yeterli. Ancak satın alma kararını verirken birkaç önemli noktayı göz önünde bulundurmak gerekiyor:

✅ Artıları:

• Performans: RX 7700XT, RDNA 3 mimarisiyle geliyor ve RX 6700XT’ye göre ciddi bir performans artışı sunuyor.
  • Bellek: 12GB GDDR6 VRAM, günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli.
  • Enerji Verimliliği: 245W TDP ile segmentine göre makul bir güç tüketimi var.
  • Sürücü Desteği: AMD’nin Adrenalin yazılımı son dönemde oldukça stabil çalışıyor, ciddi bir driver problemi raporlanmıyor.

⚠️ Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Fiyat/Performans: Şu an piyasada RX 9060 XT 16GB gibi daha güncel ve benzer fiyatlı alternatifler bulunuyor. Forumda da birçok kullanıcı bu nedenle RX 7700XT yerine 9060 XT’yi öneriyor.
  • Fiyat: 22.000 TL civarında satılıyor, ancak birçok kullanıcı bu kartın ederinin 15–16 bin TL civarında olması gerektiğini düşünüyor.
  • Alternatifler: Aynı bütçeyle RX 7800 XT’ye yaklaşmak veya RTX 4060 Ti gibi NVIDIA alternatiflerini değerlendirmek de mantıklı olabilir.

O dediğin hep kumar işte. Satıcıya güven meselesi veya şans meselesi.

3080 dediğin kart 2020 yılında çıkmıştı :) 2026 geliyor...

Sağlam mı çıkar 1 yıl sonra elinde mi patlar yoksa tertemizdir 10 sene daha mı götürür hep bir şans 13k ya bir kumar oynamışın işin açıkçası.

Sıfır ekran kartı 2-3 yıl garanti varken ne bileyim ben garantici biri olarak bulaşmazdım açıkçası. Ama sen riski severim dersin öyle yaparsın. Ben gerekirse 5-10 FPS az olsun ama kafam rahat olsun isterim.
Tabii orası öyle benimki lhr versiyon 2022 faturalı.
%15-18 performans farkı %20 daha ucuz ve nvidianın piyasası var o yüzden tercihimi böyle yaptım. 3. yan sistemde kullanacağım, çok sistem alıp satıyorum bu ara.
Bu işlerden anlamayan adam pek bulaşmasın sıfır alsın geçsin tavsiyem.

Herkese Eyvallah Beyler, ASROCK Challenger AMD Radeon RX 9060 XT OC 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı'nı tercih ettim. (Bu akşam aldım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri