245 watt ekran kartı 65w işlemci 310w ediyor diğer bileşenleride 100w saysak 410w eder eğer 80plus bronze bir psun varsa yeterli olur ama rampage frisby vs. ise emanet edilmezRx 7700xt kartı almak istiyorum elimde 550w psu var r5 5600x 1 sata 1 m2 2 ram 4 fan 1 kule tipi soğutucu ile yeterli olurmu
YookRx 7700xt kartı almak istiyorum elimde 550w psu var r5 5600x 1 sata 1 m2 2 ram 4 fan 1 kule tipi soğutucu ile yeterli olurmu
80 +bronz ve markası corsair245 watt ekran kartı 65w işlemci 310w ediyor diğer bileşenleride 100w saysak 410w eder eğer 80plus bronze bir psun varsa yeterli olur ama rampage frisby vs. ise emanet edilmez
Nereden vardın bu taniya
yeterli olur.80 +bronz ve markası corsair
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden vardın bu taniya
Güvenmedim 550w a. Ben işimi garantiye alırım bu yüzden bu sisteme 700-750w iyi gider80 +bronz ve markası corsair
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden vardın bu taniya
Güvenmedim 550w a. Ben işimi garantiye alırım bu yüzden bu sisteme 700-750w iyi gider
Recommended power supply for AMD Radeon RX 7700 XT graphics card is minimum 700W or greater with 12V output > 54A.
amdnin sitesinde yazan bu bence garantiye al işi
Arkadaşlar Sitede öyle yazıyor diye doğrusu o değil. Kartın tdp değeri ve diğer bileşenlerin kullandığı güç ortada.Yetmez
allah allah öyle mi hadi yaArkadaşlar Sitede öyle yazıyor diye doğrusu o değil. Kartın tdp değeri ve diğer bileşenlerin kullandığı güç ortada.
Yukarıda arkadaş belirtmiş. 245W ekran kartı 65w işlemci 100de anakart say fazla fazla. Değer ortaya çıkıyor. Yetmez felan yazmak ya da sitedeki değeri referans almak doğru değil. Minumum 700w yazması şaka gibi. Bu değerdeki psu ile 7900xt rahat kullanılır. Dalga geçiyorlar resmen.
Hadi arkadaş siteyi referans almışta konuşuyor. Biri yetmez yazıyor. Diğeri de güvenemiyor. Şaka mısınız siz ?
Arkadaşın parasını gereksiz harcatıp üstemi çıkmaya çalışıyorsun sen.allah allah öyle mi hadi ya
biz de görüyoruz onları ama ben garanti olsun isterdimşakayız biz