Neler Yeni

Rx 7700xt icin 550w yeter mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar Sitede öyle yazıyor diye doğrusu o değil. Kartın tdp değeri ve diğer bileşenlerin kullandığı güç ortada.
Yukarıda arkadaş belirtmiş. 245W ekran kartı 65w işlemci 100de anakart say fazla fazla. Değer ortaya çıkıyor. Yetmez felan yazmak ya da sitedeki değeri referans almak doğru değil. Minumum 700w yazması şaka gibi. Bu değerdeki psu ile 7900xt rahat kullanılır. Dalga geçiyorlar resmen.
Hadi arkadaş siteyi referans almışta konuşuyor. Biri yetmez yazıyor. Diğeri de güvenemiyor. Şaka mısınız siz ? :kekw::kekw:
Tmm knk sen 500 w ile kullan 7900xtyi görelim

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hüseyin
Yazdığımı anlamadan yorum yapıyor. Çıldırırsın var ya.
Kardeşim bir halttan anladığın yok millete akıl veriyorsun bu adam 12 v den kaç verdiği belli olmayan psu ile her oyunda wattman yer ekran kartı güç yükselttiği anda sadece çekilen güç wattlarini toplayip psu hesaplamayin

Bünyamina

80+ Platinum
Kardeşim bir halttan anladığın yok millete akıl veriyorsun bu adam 12 v den kaç verdiği belli olmayan psu ile her oyunda wattman yer ekran kartı güç yükselttiği anda sadece çekilen güç wattlarini toplayip psu hesaplamayin
Yukarıda arkadaş belirtmiş 80 +bronz 550w corsair psu diye. Nasıl 12v çektiği güç belli değil ?
Rastgele w toplamıyoruz. TDP değerleri ortada bu ürünlerin.
Senin gibi cahil insanlarla uğraşıyoruz ya yazık cidden. Okuduğunu anlamıyor. Yazılanı takip etmiyor. Birde haklı gibi tartışıyor. :D
Hala da devam edecek. Ben daha yazmıyorum ne halin varsa gör.

Shourd

80+ Gold
Güvenmedim 550w a. Ben işimi garantiye alırım bu yüzden bu sisteme 700-750w iyi gider
ileriye dönüklük açısından alınabilinir 700*750w ama kart elinize gelince test edersiniz sorun varmı yokmu diye nolur nolmaz aım korumalı priz takıdna bi test edin fpste düşüş varmı ekran kartı tam besleniyormu diye soun yoksa kulanabilirsiniz

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
İdarelik yeter psu sınıra gelince ekran kartından kısar performansınız azalır en iyi ihtimalle bence ilk fırsatta değişin

rangerpd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen Atılgan
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Arkadaşın parasını gereksiz harcatıp üstemi çıkmaya çalışıyorsun sen. :kekw::kekw::kekw:
Bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sen öğrenememişsin. Zamanla öğrenirsin umarım.
ben al almalısın gibi bir ithamda bulunmadım düzgün oku bence yazdığımı sonra gel üste üste cıkmaya çalış :dddd
dedim ki sitede yazan bu bence garantiye al işi
komiksin xd

Yufusiyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Veli
Arkadaşın parasını gereksiz harcatıp üstemi çıkmaya çalışıyorsun sen. :kekw::kekw::kekw:
Bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sen öğrenememişsin. Zamanla öğrenirsin umarım.
Arkadaşlara verdiğin cevap içinde soruma cevabın icinde teşekkür ederim ben zaten işimi garantiye alıp almamayı değil yetermiyi sormuştum arkadaş anlayamamis
Mesaj otomatik birleştirildi:

İdarelik yeter psu sınıra gelince ekran kartından kısar performansınız azalır en iyi ihtimalle bence ilk fırsatta değişin
Öyle yapacağım 650w geçmeyi düşünüyorum 1 ay idare etse yeter bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,906
Üyeler
160,900
Son üye