Neler Yeni

RX 7800 XT Ekran Kartı İçin F/P AM5 Sistem Tavsiyesi

Yoshidori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat Gündoğdu
Başlıkta belirttiğim gibi AM5 bir sistem toplamak istiyorum aklımda işlemci olarak R5 7500F geliyor, anakart olarak ta Gigabyte A620M DS3H F/P olarak ama genel olarak toplumun bir fikrini almak istedim. Soru olarak kule tipi soğutma yeterli olur mu? 1080p de darboğaz olur mu illa 2k olmak mı zorunda?

Son düzenleme:

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
Başlıkta belirttiğim gibi AM5 bir sistem toplamak istiyorum aklımda işlemci olarak R5 7500F geliyor, anakart olarak ta Gigabyte A620M S2H F/P olarak ama genel olarak toplumun bir fikrini almak istedim. Soru olarak kule tipi soğutma yeterli olur mu? 1080p de darboğaz olur mu illa 2k olmak mı zorunda?
imzamdaki sisteme bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıkta belirttiğim gibi AM5 bir sistem toplamak istiyorum aklımda işlemci olarak R5 7500F geliyor, anakart olarak ta Gigabyte A620M S2H F/P olarak ama genel olarak toplumun bir fikrini almak istedim. Soru olarak kule tipi soğutma yeterli olur mu? 1080p de darboğaz olur mu illa 2k olmak mı zorunda?
2k alman senin için çok daha iyi olur şuan 1080p kullanıyorum ve memnunum

anakartı değiştirebilirsin istersen colorful yerine bilindik marka alabilirsin senin tercihin

Yoshidori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

anakartı değiştirebilirsin istersen colorful yerine bilindik marka alabilirsin senin tercihin
Anakartı yanlış yazmışım DS3H olacaktı düzelttim. Cevabın için teşekkürler. İlerde ikinci bir M2SSD takabilirim o yüzden ona göre bir anakart istiyorum ama sanırsam bu belirttiğimde yok.

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
Anakartı yanlış yazmışım DS3H olacaktı düzelttim. Cevabın için teşekkürler. İlerde ikinci bir M2SSD takabilirim o yüzden ona göre bir anakart istiyorum ama sanırsam bu belirttiğimde yok.
bu benim kullandığım anakartta 2. bir ssdyi takabiliyorsun

Yoshidori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir?
Bütçe şuanda belirsiz ama ekran kartı hariç olarak min. 20k max 25k olabilir. Kasamı yeni almıştım MSI Mag Forge 100M yeterli olduğunu düşünüyorum belki üstüne fan ilavesi yapılabilir. GameForce 700W +80 Bronz PSU var. Genel olarak iki M2.SSD ve dört ram portu olan bir AM5 anakart olursa çok iyi olur geleceğe dönük bütçeyi biraz zorlayabilirim.

Son düzenleme:
Top Bottom