Hocam aslında fsr dlss e göre daha net bir görüntü sunuyor ancak tek sorunu bazı nesnelerde titreme olması.Evet hocam var da dlss kadar kaliteli mi ? Orda ayrılıklar başlıyor. Bütçe varsa 4070 süper yoksa 7800xt bence bu kadar basit.
Hocam allah için daha fazla tartışmayalım.gpun 12 gb olsa ne olacak 16 gb olsa ne olacak 8 gb olsa ne olacak
onun bi faydası yok
hocam kullanıyorsanız neden sordunuz anlamadım ama önerim 1tb ssd ye yükseltilmesi bu devirde 500gb yeterli olmayacaktır.Evet şu anda bu sistemi kullanıyorum.
Evet hocam bence o da çok önemli değil oyun akarken durupta etrafı incelemiyorsun sonuçta.Hocam aslında fsr dlss e göre daha net bir görüntü sunuyor ancak tek sorunu bazı nesnelerde titreme olması.
tamam kanka sen 8gb lık kart al seneye tekrar konuşalımgpun 12 gb olsa ne olacak 16 gb olsa ne olacak 8 gb olsa ne olacak
onun bi faydası yok
Siz fsr açıyor musunuz hocam?Evet hocam ancak yt den karşılaştırmalara bakarsanız fsr dha net dlss e göre tok sorun titreşim olması.
Hocam konu geçen sene açılmış bir arkadaş durduk yere cevap verdi ssd de 1 tb haberiniz olsun.hocam kullanıyorsanız neden sordunuz anlamadım ama önerim 1tb ssd ye yükseltilmesi bu devirde 500gb yeterli olmayacaktır.
Neden sordunuzSiz fsr açıyor musunuz hocam?
ona bakılırsa ozaman rtx 3060 rtx 4060 ti dan daha iyiHocam allah için daha fazla tartışmayalım.
amd ekran kartı üretimi bitirdi derken ?Düzeltme: Sistemi zaten almışsınız onu sonradan fark ettim.
Konuya gelecek olursak kendi fikrim AMD ekran kartı üreimini bitirdiği için güven sorunu yaşıyorum ben de 7900xt alacaktım ancak bu konu yüzünden emin olamadım. Yeni çıkacak birçok oyunda Nvidia piyasada halen olacağı için artısı olur diye düşünüyorum. Saf güç olarak bire bir rakip olduğu her kartı yer AMD ancak işin içine yazılım girince dengeler biraz değişiyor. Ben oyun yapsam AMD üretim yapmıyor diye umrumda olmazdı şahsen.