Neler Yeni

RX 7800 XT ve Ryzen 5 7500F alınır mı?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Uğur Çam
Hocam konu geçen sene açılmış bir arkadaş durduk yere cevap verdi ssd de 1 tb haberiniz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden sordunuz
Merak ettim ben de 7800XT almayı düşünüyorum

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
Düzeltme: Sistemi zaten almışsınız onu sonradan fark ettim.

Konuya gelecek olursak kendi fikrim AMD ekran kartı üreimini bitirdiği için güven sorunu yaşıyorum ben de 7900xt alacaktım ancak bu konu yüzünden emin olamadım. Yeni çıkacak birçok oyunda Nvidia piyasada halen olacağı için artısı olur diye düşünüyorum. Saf güç olarak bire bir rakip olduğu her kartı yer AMD ancak işin içine yazılım girince dengeler biraz değişiyor. Ben oyun yapsam AMD üretim yapmıyor diye umrumda olmazdı şahsen.
Hocam öyle bir haber görmedim sadece artık daha fiyat performans kartlar üreticekler.

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Meto
Evet hocam ancak yt den karşılaştırmalara bakarsanız fsr dha net dlss e göre tok sorun titreşim olması.
Ytdekilere inanmayın rx7700xt ryzen 5 7500f sistemim avr internette sözde 450 altıma düşüyor fpslerim ama bende 280 bile gorddu

(Valrosnt icin)

Ve gtada test yapınca hsrbidende gece olunca fps düşüyor

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
Merak ettim ben de 7800XT almayı düşünüyorum
Alın hocam her oyunu ultrada oynuyorum tek önerim işlemciyi biraz yükseltin 1080P oynayacaksanız bazı oyunlarda az bişey darboğaz olabilir.

Ytdekilere inanmayın rx7700xt ryzen 5 7500f sistemim avr internette sözde 450 altıma düşüyor fpslerim ama bende 280 bile gorddu

(Valrosnt icin)

Ve gtada test yapınca hsrbidende gece olunca fps düşüyor
Hocam fsr dan bahsediyorum

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Uğur Çam
Alın hocam her oyunu ultrada oynuyorum tek önerim işlemciyi biraz yükseltin 1080P oynayacaksanız bazı oyunlarda az bişey darboğaz olabilir.

Hocam fsr dan bahsediyorum
2K oynayacağım hocam. 7500F şimdilik yeterli olur. Anakartı ileriye dönük seçtim zaten.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
ona bakılırsa ozaman rtx 3060 rtx 4060 ti dan daha iyi
tamam hocam siz 8 gb lık kart alın gb onemli değilse daha sonra oyunları açmak için googleden yama beklersiniz

god of warı 4gb aşağısı kartlar açamıyor

last of ous düzgün oynabilmek için en az 8gb ekran kartı olması gerekiyor 1 seneye bu 10 12gb olunca dal gibi kalıcaksın

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kara
Hocam öyle bir haber görmedim sadece artık daha fiyat performans kartlar üreticekler.

Üst seviye kartları bıraktılar orta segment kartlarda da oyun sektöründe ciddiye alınacağını sanmıyorum. Sonrasında da çekilirler diye düşünüyorum. Keşke tekel olmasa piyasa da fiyatlar rekabete bağlı olarak düşse. İntel belki ilerleyen zamanlarda güzel kartlara imza atar.

amd ekran kartı üretimi bitirdi derken ?
Üst seviye detayını eklemeyi unutmuşum ekledim :)

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
Üst seviye kartları bıraktılar orta segment kartlarda da oyun sektöründe ciddiye alınacağını sanmıyorum. Sonrasında da çekilirler diye düşünüyorum. Keşke tekel olmasa piyasa da fiyatlar rekabete bağlı olarak düşse. İntel belki ilerleyen zamanlarda güzel kartlara imza atar.

Oyun sektörünün öyle yapacağını düşünmüyorum şahsen neden milyonlarca oyuncu kaybetmek istesinler?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel

Amd hiç bir zaman üst seviyede nvidia ile yarışamadı zaten 3090 4090 ilk çıktığında hep rakipsizdi şuan sadece amd bunu dile getirdi

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kara
Oyun sektörünün öyle yapacağını düşünmüyorum şahsen neden milyonlarca oyuncu kaybetmek istesinler?

Milyonlarca mı? AMD talep görmediği için çekildi çok talep yoktu zaten.

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
Milyonlarca mı? AMD talep görmediği için çekildi çok talep yoktu zaten.
AMD üst segment den ilk defa çekilmiyor ki eskiden de böyle bir şey yapıldı ben bir sorun olacağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,807
Üyeler
160,890
Son üye
Onur. K
Top Bottom