Neler Yeni

🔥RX 7900 GRE 22.625TL🔥

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
forumdaki en koyu nvidia fanı
basit bir şekilde açıklamışım nvidia fanboyu falanda değilim geçmiş mesajlarıma bakabilirsin, bunu yazmak yerine neden daha iyi olduğunuda açıklayabilirsin ve unutma herkes ekran kartını oyun oynamak için almıyor.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
basit bir şekilde açıklamışım nvidia fanboyu falanda değilim geçmiş mesajlarıma bakabilirsin, bunu yazmak yerine neden daha iyi olduğunuda açıklayabilirsin ve unutma herkes ekran kartını oyun oynamak için almıyor.
en basiti aralarındaki 4 bin liracık fiyat farkı ve 4gb vram 2 gün önce 7900gre hh 19k'ya alınabiliyordu

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
yazdıgımı okuyun onu da bilmiyorsunuzdur diye güncelledim

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
yazdıgımı okuyun onu da bilmiyorsunuzdur diye güncelledim
artık alınmıyor şuanda paylaşılan 22.6k
Mesaj otomatik birleştirildi:

en basiti aralarındaki 4 bin liracık fiyat farkı ve 4gb vram 2 gün önce 7900gre hh 19k'ya alınabiliyordu
sence ekran kartı sadece oyun içinmi alınır ve oyun oynanılcaksa bile o uzun yorumumu incelersen daha güzel olucaktır :)

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
bilmemen daha komik cunku konusunu sen acmıstın 😆

artık alınmıyor şuanda paylaşılan 22.6k

sence ekran kartı sadece oyun içinmi alınır ve oyun oynanılcaksa bile o uzun yorumumu incelersen daha güzel olucaktır :)
sadece oyun icin kesinlikle amd alınır tamam nvidiayı kötülemiyorum 4070s de çok güzel bir kart ama aradaki fiyat farkı çok fazla

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

sadece oyun icin kesinlikle amd alınır gidip yayın mayın acmayan cinko karbon vatandaşa gelmez
ben alınmadığınımı söyledim şuanda alınmıyor dedim vtgyıqwdavgyuısdafvgusdvgyıu, bide sen bu kafayla devam et kardeşim dünyadaki tüm insanlar oyun oynamak için ekran kartı alıyor ve nvidia yazılımsal olarak oyun konusunda amd den kötü😆😆

sadece oyun icin kesinlikle amd alınır tamam nvidiayı kötülemiyorum 4070s de çok güzel bir kart ama aradaki fiyat farkı çok fazla
arada 900tl var.....

Shourd

80+ Gold
ben alınmadığınımı söyledim şuanda alınmıyor dedim vtgyıqwdavgyuısdafvgusdvgyıu, bide sen bu kafayla devam et kardeşim dünyadaki tüm insanlar oyun oynamak için ekran kartı alıyor ve nvidia yazılımsal olarak oyun konusunda amd den kötü😆😆

arada 900tl var.....
yinede rx 7900 gre halen alınabilinir ilk olarak model farklı var hellhound modeli gerçekten kaliteli ama attığınız 23800 lük 4070 süper öyle değil daha çok kulanıma bağlı iş ve render tarzı şeyler için 4070 süper oyun genelli kulanım için 7900 gre tavsiyemdir hemde 2k yüksek grafikler için veya-4k giriş-orta için

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
yinede rx 7900 gre halen alınabilinir ilk olarak model farklı var hellhound modeli gerçekten kaliteli ama attığınız 23800 lük 4070 süper öyle değil daha çok kulanıma bağlı iş ve render tarzı şeyler için 4070 süper oyun genelli kulanım için 7900 gre tavsiyemdir hemde 2k yüksek grafikler için veya-4k giriş-orta için
sadece oyun amaçlı ise haklısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
pek katılmıyorum 7900gre saf güç konusunda 4070ti ile eşit 4070 superden bir tık daha üstün. birde 4gb vram fazlalığı var. Bence hem stabillik hem yazılımları hem dlss,raytracing,nvidia reflex veya nvidia broadcast gibi özellikleri olduğundan 4070super almak daha mantıklı gibi. Birde bu gönderdiğim kartta zaten 69-70 derecede dolanıyor ve zaten ekran kartları 85 dereceyi geçmediği sürece performans kaybı yaşamaz.
Genel bir tabir olarak mı 85 derece throttle? Mesela bende 2060 Super var, 70 derece görmüyor, hotspottan bahsetmiyorum, 80 küsür dereceye çıkana kadar OC yapayım ya da 75 dereceye çıksa kesinlikle performans kaybı yok diyebilir miyim?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Genel bir tabir olarak mı 85 derece throttle? Mesela bende 2060 Super var, 70 derece görmüyor, hotspottan bahsetmiyorum, 80 küsür dereceye çıkana kadar OC yapayım ya da 75 dereceye çıksa kesinlikle performans kaybı yok diyebilir miyim?
evet 75 dereceden sorun olmaz 80 derecede sorun çıkartmaz fakat gerek varmı sorulmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Performans göz çıkarmaz yahu, yansa da umrumda olmaz.
yok 80 dereceye kadar gram bir şey olmaz 85 derecede tam sınır

Normalde 21kya kadar düşmüştü ama bu fiyatta güzeldir

Her gün konuyu yükseltmek yerine banada yazabilirsin hakkın bitmesin😊😊

Top Bottom