Shourd
80+ Gold
işlemciyi görmemişim kusura bakmaokuma yazman var mı?
Alıntıyı görüntüle
işlemciyi görmemişim kusura bakmaokuma yazman var mı?
Alıntıyı görüntüle
np ben de biraz sert çıkmışımişlemciyi görmemişim kusura bakma
Ekran kartının saf gücünü 1080p de alamazsın işlemciye de gereksiz yük biner. Monitörün 1440P olsa daha mantıklı olur diyorum.Nası yani
Abı klasik oyunlar gta 5 rdr2 god of war rust valorant felan resıdent evıl(ısmını yanlıs yazmıs olabılırım) devoor olur ne bılıyım o tarz oyunlar abı ıslemcı olarak da ryzen 5 7500F almayı dusunuyorum9070xt alırsan daha iyi olur mükemmel bi kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci nedir biliyormusunda konuşuyorsun ayrıca oynicağı oyunlar neler
Abı yanı 2 k monitör alsam olmaz mıEkran kartının saf gücünü 1080p de alamazsın işlemciye de gereksiz yük biner. Monitörün 1440P olsa daha mantıklı olur diyorum.
Full kasa toplayacaksın bütçen 50k mı doğru mu anladımRx 7900 xt mi alıyım yoksa rx 9070 xt mi kafam cok karısıtı ama bılmıyorum butcemı zorlıycam 50 bın tl butcem var sızce hangısnı alıyım bastan asagıya kasa toplıycam yada rx 7800 xt mı alsam butce bakımından rahat edebilmek için
1440p işte 2k zaten işlemcide güzel fakat ben 7600 öneririm yani saçma gelebilir belki ama bence uzun vadede daha mantıklı olur içinde dahili grafi birimi olduğundan güzel ramler takarsan masaüstünde film izlerken yada valorant lol gibi ekran kartından ziyade işlemciye yüklenen oyunlarda dahili grafik birimini kulanır böylece aşırı bi güçte çekilmez sistemden ağır oyunlardada zaten alıcağın karta yüklenir özet güzel bi soğutucuyla hava soğutucu ile iyi giderAbı klasik oyunlar gta 5 rdr2 god of war rust valorant felan resıdent evıl(ısmını yanlıs yazmıs olabılırım) devoor olur ne bılıyım o tarz oyunlar abı ıslemcı olarak da ryzen 5 7500F almayı dusunuyorum
Abı yanı 2 k monitör alsam olmaz mı
2k=1440p zaten sıkıntı olmaz.Abı yanı 2 k monitör alsam olmaz mı
Sen ateş ver ben taş ver. Birbirimizi anlayamadık. 7500F ve 9070XT li bir kasa toplayacaksan 1440P monitör (2K) alsan çok daha memnun kalırsın. Elinde 1080P monitör varsa 1440P ye geçmek yerine 9600X veya 9700X de alabilirsin. Her türlü tatmin edicektir.Abı klasik oyunlar gta 5 rdr2 god of war rust valorant felan resıdent evıl(ısmını yanlıs yazmıs olabılırım) devoor olur ne bılıyım o tarz oyunlar abı ıslemcı olarak da ryzen 5 7500F almayı dusunuyorum
Abı yanı 2 k monitör alsam olmaz mı
Hocam laptop gibi düşünmeyin, hdmi kablosunu ekran kartına takarsanız her zaman ekran kartını kullanırsınız ister oyun oynayın ister forumda gezin1440p işte 2k zaten işlemcide güzel fakat ben 7600 öneririm yani saçma gelebilir belki ama bence uzun vadede daha mantıklı olur içinde dahili grafi birimi olduğundan güzel ramler takarsan masaüstünde film izlerken yada valorant lol gibi ekran kartından ziyade işlemciye yüklenen oyunlarda dahili grafik birimini kulanır böylece aşırı bi güçte çekilmez sistemden ağır oyunlardada zaten alıcağın karta yüklenir özet güzel bi soğutucuyla hava soğutucu ile iyi gider
Evet abiFull kasa toplayacaksın bütçen 50k mı doğru mu anladım
Sıkıntı su bu dedıklerımızın hepsı 50 bın TL'ye olur mu?Sen ateş ver ben taş ver. Birbirimizi anlayamadık. 7500F ve 9070XT li bir kasa toplayacaksan 1440P monitör (2K) alsan çok daha memnun kalırsın. Elinde 1080P monitör varsa 1440P ye geçmek yerine 9600X veya 9700X de alabilirsin. Her türlü tatmin edicektir.
Yetmiyor maalesef şu an. Ben 60 bine toplayamıyorum.Evet abi
Sıkıntı su bu dedıklerımızın hepsı 50 bın TL'ye olur mu?
Şu anda olmuyor ama nisan ayına doğru yayıncı sistemleri gelmeye başlar o zaman bütçenize uygun sistem çıkacaktır.Evet abi
Sıkıntı su bu dedıklerımızın hepsı 50 bın TL'ye olur mu?