Hocam 100.000 liraya çok rahat 5080li sistem toplarsınız o ekran kartı çok düşük kalmış.Beyaz takıntınız varsa yine en kötü 5070ti bir sistem toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.Bu sistemi almayı planlıyorum sizce değiştirmem gereken birşeyler var mı? teşekkürler
Sistemi bu şekilde güncelledim. Şuan önerebileceğiniz bir değişiklik var mı ?Hocam 100.000 liraya çok rahat 5080li sistem toplarsınız o ekran kartı çok düşük kalmış.Beyaz takıntınız varsa yine en kötü 5070ti bir sistem toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Çok daha güzel olmuş hocam bu şekilde.Kasım indirimlerine kadar beklerseniz güzel fiyata dizersiniz.Sistemi bu şekilde güncelledim. Şuan önerebileceğiniz bir değişiklik var mı ?
Çok daha güzel olmuş hocam bu şekilde.Kasım indirimlerine kadar beklerseniz güzel fiyata dizersiniz.
Aynı şeyi ben de söyleyecektim sonradan vazgeçtim radyatörleri kalın vs deniliyor diye, öncesinde kontrol edin isterseniz kasayla uyumlu olup olmadığını.Arctic çok daha iyi bir seçim olacaktır.Alıntıyı görüntüle
Hocam sistemin son halini böyle güncelledim. Ekran kartı ve anakartı asus tercih ettim. Sıvı soğutmada ise ASUS Prime LC 360 ARGB ile ekteki sıvı soğutma arasında kaldım, sizce hangisi daha mantıklı olur? Fiyat olarak aynılar.
tamamdır teşekkürlerAynı şeyi ben de söyleyecektim sonradan vazgeçtim radyatörleri kalın vs deniliyor diye, öncesinde kontrol edin isterseniz kasayla uyumlu olup olmadığını.Arctic çok daha iyi bir seçim olacaktır.