sorun yaratmaz tabii ki ama fark olur.GDDR6 sorun yaratır mı agalar? GDDR7 ile arasındaki fark çok mu olur?
Eski fiyatlandırma ile 26000 e çıkması lazımdı. Şimdi ekstra vergiler ile 35.000 den başlayabilir.RX 9070 ve 9070 XT açıklandı dostlar baya bi incelemesi çıkmış akşam üzeri herkes paylaşmış videoları. 9070 549 dolar xt 600 dolar gibi bir rakam çıkmış sizce ne zaman tr piyasasına giriş yapar ve almak mantıklı mıdır?
amd nin kendi altyapısı olan oyunlar tokatlıyor xtx i knkmYurt dışı testlerin çıkmasını bekleyin 7900xtx'yi filan geçemez geçse Amd sunuma eklerdi.
35 çok kimse almaz bu kartı, ellerinde patlar stok girmez o topa ha gidip bu kartı 35e alan ***** çıkar mı çıkar tabiEski fiyatlandırma ile 26000 e çıkması lazımdı. Şimdi ekstra vergiler ile 35.000 den başlayabilir.
la sana kartı almadık mı sen hala kararsız mısın aahahahaGDDR6 sorun yaratır mı agalar? GDDR7 ile arasındaki fark çok mu olur?
35k olursa sıkıntı olur o zaman daha rekabetci olması lazım ve piyasayi elinde tutması için bir tık daha aşağı çekmeleri gerek35 binden aşşağı olmaz diye düşünüyorum. Kimse tavsiye edilien fiyatta satmıyıcak büyük ihtimalle
35k bandına 4070ti serisi var yani nvidianın bilemedim simdi35k olursa sıkıntı olur o zaman daha rekabetci olması lazım ve piyasayi elinde tutması için bir tık daha aşağı çekmeleri gerek
knkm aylar önce millet dünya kadar stok çekti dükkanını.35k olursa sıkıntı olur o zaman daha rekabetci olması lazım ve piyasayi elinde tutması için bir tık daha aşağı çekmeleri gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
35k bandına 4070ti serisi var yani nvidianın bilemedim simdi
9700x tek geçerim aradaki farka 7800x3d çokta mantıklı değil.7800x3D mi alsam 9700x mi karar veremedim bu son gelen güncelleme ile 9700x 105w çıktı ya aynı performansı verıyor sanırsam fıyat farkına değer mi bilemedim bi satıcıya sordum F/P olsun istiyorsan 9700x al yoksa 7800x3D al dedi.
arada 3k filan fark var sanırsam biri 12.600tl diğeri ise 15.900 bandında9700x tek geçerim aradaki farka 7800x3d çokta mantıklı değil.
Eğer zorlanmam dersen verebilirsin ama 7800X3D benim gözümde çok abartıldığı için almak saçma geliyor.arada 3k filan fark var sanırsam biri 12.600tl diğeri ise 15.900 bandında
Aslında işlemci tabanlı oyunlarda 3D V-CACHE çok güzel iş yapıyor ama single player oyunlar oynayan birisi için 3D işlemciler çokta mühim değil, 7800X3D kullanıyorum, şu fiyatlara kesinlikle almazdım, 9700X şuan çok daha f/p.Eğer zorlanmam dersen verebilirsin ama 7800X3D benim gözümde çok abartıldığı için almak saçma geliyor.
Daha testler çıkmadan bir tarafından uydurma 7900XTX'i tokatlıyormuş AMD ondan 7900Gre ile test etmiş.amd nin kendi altyapısı olan oyunlar tokatlıyor xtx i knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen neye dikleniyosun abisiDaha testler çıkmadan bir tarafından uydurma 7900XTX'i tokatlıyormuş AMD ondan 7900Gre ile test etmiş.
amdnin kendi desteklediği oyunlar diyorum saf güçte geçiyor demiyorum, gözlerine en yakın zamanda randevu al baktır gel bakalımsen neye dikleniyosun abisi) aç vpni ni git izle gel bakalım