RX 9070 XT NİN BU MODELİ ALINIR MI?

yahhqy61

80+
Reaksiyon skoru
11
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting 256Bit AMD Ekran Kartı rx 9070 xt nin bu modeli alınır mı alınmazsa hangi modeli alınır yardımcı olursanız sevinirim

ben hiç beğenmiyorum gigabyte kartları fiyatı nedir ?

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting 256Bit AMD Ekran Kartı rx 9070 xt nin bu modeli alınır mı alınmazsa hangi modeli alınır yardımcı olursanız sevinirim
alınmaz kronik sorunlu model o yüzden ucuz farklı ürün bakın

gigabyte gpularda termal akma var diyolardı. eski stoklardan olduğundan bu fiyatlarda olabilir. birde yükte sıcaklık olarak diğer modellerin azcık gerisinde kalıyodu. yapabilirseniz bütçenizi azcık arttırıp farklı model bakın derim.

bende pulse model kullanıyorum. giriş segment olmasında rağmen baya serin çalışıyor. aynı zamanda undervolt atması en kolay kartlardan. onun için rehberimde var isterseniz linkini atarım. tek sıkıntını coil whine olması. eğer benim gibi şanslı iseniz hafif coil whine ile kurtulabilirsiniz. birde sade bir karttır. eğer biraz estetik istiyorsanız reddevil modeline yönelebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri