RX 9070 XT vs RTX 5070Ti

o vakit 1030 siparişi veriyorum sana güvenerek semih hocam :D
afmf amd tarafında var bilirsiniz o da mfgnin aynısı diyebilirim o da çok fps yükseltiyor hocam onu açabilirim gta6 da filan ne bileyim hahaha :D
AMD ozamana kadar 4x e rakip bir şey çıkartır muhtemelen.

afmf ile mfg aynı değil mi hocam yani pek bilgim yok ama afmf de mfg gibi biliyorum ben
MFG FPS yi 3x ve 4x katlıyor ve oyunun dosyalarına entegre oluyor daha stabil oluyor o şekilde, AFMF driverdan açılıyor ve 2x fps yapıyor.

MFG FPS yi 3x ve 4x katlıyor ve oyunun dosyalarına entegre oluyor daha stabil oluyor o şekilde, AFMF driverdan açılıyor ve 2x fps yapıyor.
Bu da geçiktirme yapmaz mı hocam mesela ? afmf açmak ve mfg açmak MS olarak demek istedim anlamışsındır demek istediğimi zatende söyleyeyim dedim :D

Bu da geçiktirme yapmaz mı hocam mesela ? afmf açmak ve mfg açmak MS olarak demek istedim anlamışsındır demek istediğimi zatende söyleyeyim dedim :D
yapıyor evet ama rahatsız edecek kadar değil, akıcı hissediyorsun yani. Reflex 2 bu yıl çıkıcak gecikmeyi öyle çözmeyi planlıyor nvidia.

yapıyor evet ama rahatsız edecek kadar değil, akıcı hissediyorsun yani. Reflex 2 bu yıl çıkıcak gecikmeyi öyle çözmeyi planlıyor nvidia.

hocam bank kart kartına 6 ay peşin fiyat taksit yapan site varmı rtx 5070 ti için filan ben bulamadım eğer bulsaydım direk alıcaktım ama 9070xt için yapan siteler çok var

Geri