RX 9070XT Amd sürücü hatası

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Daha bugün böyle bir sorunla karşılaştım, ekran durduk yere 3-4 saniye donuyor ardından siyah ekranda kalıp geri geliyor. 2 kez yaşadım yaklaşık 4-5 saatte. amd sürücülerim ve windows sürümüm güncel, dünden beridir her hangi bir şey yapmadım nasıl anlayabilirim sorunun ne olduğunu?
1759362939706.webp

ne yaparken oluyor durduk yere mi

2 kez yaşadım, ikiside discordda ekranım açıkken oldu. arkada minecraft açıktı ve fimler ve tv uygulaması üzerinden kayıtları izliyordum
amd fan modaratörler yada onların saz arkadaşları cevap yazar belki şuan yapacagın en mantıklı şey global forumlarda aynı hatayı aratmalısın burdakilerin tek bildigi "eski sürüme geri dön" falan

2 kez yaşadım, ikiside discordda ekranım açıkken oldu. arkada minecraft açıktı ve fimler ve tv uygulaması üzerinden kayıtları izliyordum
discordda donanım hızlandırmayı devre dışı bırak

Daha bugün böyle bir sorunla karşılaştım, ekran durduk yere 3-4 saniye donuyor ardından siyah ekranda kalıp geri geliyor. 2 kez yaşadım yaklaşık 4-5 saatte. amd sürücülerim ve windows sürümüm güncel, dünden beridir her hangi bir şey yapmadım nasıl anlayabilirim sorunun ne olduğunu?
Alıntıyı görüntüle
Bu sorunun genel bir problemi yok genelde GPU nun Saat hızları ile doğru orantılı bir durumu var Birazda şans meselesi Sana kötüsü denk gelmiş GDDR6 ile Frekans hızlarını yükselterek bu kadar yüksek kas gücü elde edildiği için Saat hızlarını 300-500 mhz düşürürsen büyük ihtimalle sorunun çözülür. AMa performans düşecek mecbur. Boost clock hızını 2500-2700 aralığına getirip test edermisin. Reddit genel olarak bu şekilde Sık yapmasının önüne geçilmiş ama kesin çözüm olmamış. Bir çok farklı model ve kişide bu sorun var ancak kesin çözümü yok bu sorunla yaşamayı öğrenmişler gibi duruyor. Reddit üzerinden araştırma yapabilir daha detaylı çözümleri deneyebilirsiniz ancak bu sorunu tamamen ortadan kaldıran bir çözüm yazan olmamış araştırdım biraz.

Geri