🔥İndirim O-Flex Tek Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa 14,750.00 ₺

Yok artık daha neler

LİNK BURDA alınabilir bence bakın derim 20 binden düşmüş
Ya çok güzel de çok pahalı ya.
Ben masayı 1500 e aldım 10 kat farka değmez bence jsjsjsjss.
Sırf inip çıkıyor diye :d.

LİNK BURDA alınabilir bence bakın derim 20 binden düşmüş
Benim yerim müsait değil sığmıyor 10 cmle kaçırıyorum. Yoksa böyle masa ayağı alacaktım. İnanamayacağınız derecede fark yaratıyor. Bizim ofiste vardı inanılmaz ergonomik.

Ya çok güzel de çok pahalı ya.
Ben masayı 1500 e aldım 10 kat farka değmez bence jsjsjsjss.
Sırf inip çıkıyor diye :d.
yani hocam ne bilim valorant kariyeriniz veya cs de e sporcu olma amacınız varsa alınabilir benim mesela kendi yükseklik ayarım var ben bunu değilde wraithteki masayı almayı düşünüyorum burdaki masada şekli rengi falan olsun güzel bir masa birde 6000 tl indirim var baya iyi bir fırsat kaçırılmaz
Post automatically merged:

Benim yerim müsait değil sığmıyor 10 cmle kaçırıyorum. Yoksa böyle masa ayağı alacaktım. İnanamayacağınız derecede fark yaratıyor. Bizim ofiste vardı inanılmaz ergonomik.
bir küçüğü var bakın derim

Yeni moda bunlar oldu. Masaya iki ayak bir tane dc motor ekleyince iki katı fiyata satabiliyoruz.

Yeni moda bunlar oldu. Masaya iki ayak bir tane dc motor ekleyince iki katı fiyata satabiliyoruz.
hocam üsteki mesaja bakın insanların neden bunları aldığını anlarsınız

tam 110 cm. 100-105 cm falan ayak olması lazım. Tablasız lazım tablanın kralı var bende zaten onu koyacağım üstüne. Başka sitelerde falan da biliyorsan mesaj olarak da atabilirsin hocam sen iligleniyorsun anladığım kadarıyla bunlarla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri