RX Mİ RTX Mİ HANGİSİ?

3070ti.

Çoğu deneyimli kullanıcı, fiyatı ne olursa olsun AMD kartları satın almaz. Deneyimli oyuncular, takılmalar, rastgele çökmeler, aşırı gürültü ve sorunlarının eşlik ettiği ortalama FPS değerlerinin bir anlamı olmadığını çok iyi bilirler. Bende AMD kart kullanmıştım zamanında. Mavi ekrandan, Wattmandan bıktım. RTX 3070 ti al bence. Bu arada Intel Arc'dan uzak durun oyun oynarken çok büyük problemler çıkartır. Kartın bakımını bile yapamazsınız. Aşağı yukarı 55 vida sökmeniz gerekiyor kartı açmanız için ve bir sürüde çift taraflı bant var. Arc çok kötü durumda, sürücüleri bile doğru düzgün kurulmuyor.

Son düzenleme:
rtx6700xt mi 3060 mı arkadaşlar şuan alacağım hazır sistem ikisininde fiyatı aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rtx6700xt mi 3060 mı arkadaşlar şuan alacağım hazır sistem ikisininde fiyatı aynı
RX6700XT

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX6700XT
Rx6700xt tabii ki.3060ti'ı geçiyor bazı oyunlarda rx6700xt.

AMD den korkuyorum hocam eskilerden korkularım var driverlarla alakalı 3060ın DLSS ile fark kapatılabilir mi
Hayır kapatamaz.Ayrıca dlss 3.0 rtx3xxx serisine gelmicek(nvidanın açıklaması).Ek olarak rx6xxx serisinde wattman hataları iyice azaldı eğer fabrika çıkışlı sorun yoksa hata yaşama ihtimali düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,901
Üyeler
186,809
Son üye
bilaloguz
Geri