RX serisi driver sorunları neyden kaynaklı

denizz21

80+
Reaksiyon skoru
28
Ekran kartı F/P olarak rx serisinden 7700 xt ya da 7800 xt almayı düşünüyorum fakat bu driver watmann sorunu kafama takıldı bu seride driver sorunu var mı
Ve bu mavi ekran ya da oyundan atma hataları hala devam ediyor mu
Bu sorunlarla karşılaşmamak için ne yapmamız lazım
Bilgi verirseniz çok sevinirim

6000 Ve 7000 sersiide sorun yaşayan pek insana rastlamadm hocsm bende 7700xt kullaniyorum 7 ay oldu en ufak sorun yok

usta bişey olmaz wattman hatası amdnin çok eski kartları rx500 serisinde felan oluyordu şuanki kartlarda hiçbir sorun yok. algıdan dolayı insanlar amd önermiyor kullansalar anlayacaklar sorun olmadığını

usta bişey olmaz wattman hatası amdnin çok eski kartları rx500 serisinde felan oluyordu şuanki kartlarda hiçbir sorun yok. algıdan dolayı insanlar amd önermiyor kullansalar anlayacaklar sorun olmadığını
Sen hangisini kullanıyon knk

hocam rx6750xt

amd eskisinden çok daha iyi
hiç bir şekilde sorunlar yok çökmeler,mavi ekran,wattman vs vs

7700 7800xt düşünüyorsun bunlar babayiğit kartlar
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam kararımı verdim ne olursa olsun 7700 xt li bı sistem alacam

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
Biraz eski bir konu ama RX7800XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. aldığımdan beri sürekli Driver timeout hatası alıyorum. Valorant fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne harcadım ve hiçbir çözüme varamadım. Bu yaşnızca benim kartımda olan bir şey ise aldığım kurumu arayıp söylemelimiyim ne yapmalıyım. anakartım GIGABYTE Eagle AX B650, işlemcim 5 7500F.

Konu aç, insanlar yardım etsin.
Biraz eski bir konu ama RX7800XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. aldığımdan beri sürekli Driver timeout hatası alıyorum. Valorant fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne harcadım ve hiçbir çözüme varamadım. Bu yaşnızca benim kartımda olan bir şey ise aldığım kurumu arayıp söylemelimiyim ne yapmalıyım. anakartım GIGABYTE Eagle AX B650, işlemcim

rx 580 var 4.5 sene kullandım 1 kere wattman kaynaklı oyundan atmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye
Macbeth42
Geri