display port var pc olarak samsung odyssey g3 alıcamverir tabi display port bağlantısı varsa yoksa hdmi ile sanırım 120hz alabiliyordun max
%90 dp çıkışı vardır kartta dp kablosu ile 144 hz kullanırsın valorantta önceden 60hz monitörle oynuyorsan 60 fps görürsün şimdi 144hz de 144fps görürsün.işlemci olarak ryzen 5 5500 3.6 ghz alıcam birde 144hz alıcam 144 fps ve yukarısını verirmi valorant gibi online oyunlarda.
Ghostingli alınmaz.display port var pc olarak samsung odyssey g3 alıcam
Ghostingli nasıl oluyor pek anlamıyorumda?%90 dp çıkışı vardır kartta dp kablosu ile 144 hz kullanırsın valorantta önceden 60hz monitörle oynuyorsan 60 fps görürsün şimdi 144hz de 144fps görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ghostingli alınmaz.
Mesela düz bakarken sola çevirdin ekranı ama ekranda o düz baktığın yerin izi kalarak dönüyor gibi bişey . Bende kuzende deneyimlemistim genelde Va panellerde çok karsilasiliyor .İşlemcim şuan i5 3470 ekran kartımda rx 550 biraz düşük olduğu için işlemcim değişmek istiyorum eğer işlemcim valorant oyununda 144 fps verirse bir süre değiştirmemeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ghostingli nasıl oluyor pek anlamıyorumda?
HDMI 165 ve altı DP 165 ve üstüverir tabi display port bağlantısı varsa yoksa hdmi ile sanırım 120hz alabiliyordun max