B batushans 80+ Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Batu 12 Aralık 2023 #1 İnternet de detaylı bilgi edinemedim çok aklıma takıldı,genelde izlediğim videolar 80-90 arası yardımcı olursanız sevinirim..
İnternet de detaylı bilgi edinemedim çok aklıma takıldı,genelde izlediğim videolar 80-90 arası yardımcı olursanız sevinirim..
Ghoul 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 1,606 Dahası Reaksiyon skoru 523 İsim Kemalhan Altay 12 Aralık 2023 #2 valorant işlemci oyunu hocam o işlemci biraz eski gibi sanki ? almadıysan yada elinde yoksa bulaşma bence
valorant işlemci oyunu hocam o işlemci biraz eski gibi sanki ? almadıysan yada elinde yoksa bulaşma bence
symen_qr24 80+ Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 314 Dahası Reaksiyon skoru 79 İsim Seymen Arda Eser 12 Aralık 2023 #3 batushans yazmış: İnternet de detaylı bilgi edinemedim çok aklıma takıldı,genelde izlediğim videolar 80-90 arası yardımcı olursanız sevinirim.. Devamı için tıklayın... Hocam bizde kullanmadığımız için o videolardan yola çıkıcaz genelde ama siz bilirsiniz. Bu arada o işlemciyi o ekran kartıyla tercih etme nedeniniz nedir? Biraz mantıksız geldide.
batushans yazmış: İnternet de detaylı bilgi edinemedim çok aklıma takıldı,genelde izlediğim videolar 80-90 arası yardımcı olursanız sevinirim.. Devamı için tıklayın... Hocam bizde kullanmadığımız için o videolardan yola çıkıcaz genelde ama siz bilirsiniz. Bu arada o işlemciyi o ekran kartıyla tercih etme nedeniniz nedir? Biraz mantıksız geldide.