Rx570 8GB 256Bit (Crossfire) - Rtx 2060 6gb Ventus DDR6 196Bit

Vares

80+
Reaksiyon skoru
101
İkisinin arasında kaldım sizce hangisi? Rx570 Crossfire (çift ekran kartı) yada Rtx 2060

Son düzenleme:
İlk olarak 2060 Ti diye bir ekran kartı yok.Konuya gelirsek Crossfire yaparsan 2. ekran kartın %100 kullanılmaz %60-70 gibi kullanır.Ayrıca Crossfire yaparken ona göre de PSU alman lazım çünkü elektriği bayağı bir çekecektir.Bunu kaldıracak işlemcide lazım birde.Crossfire yapmanı önermem dostum RTX 2060 alıp devam et.

2060 Super, Ti diye versiyonu yok. Crossfire destekleyen oyun sayısı bir elin sayısını geçmez. Yani bir elin sayısına dahil olmayan oyunlarda 1 Rx570 kullanabileceksiniz. Render alacaksanız bilemem.

Dostum eğer oyunlar için düşünüyorsan CF sistem seni pek tatmin etmeyecektir üstelik tek bir RX 570 i kullanmak zorunda kaldığın zaman 2060 almadığına pişman olacaksındır. Ayrıca yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi yüksek PSU ve iyi bir işlemci işi devreye girecek ki bu da maliyeti arttıracak. Paradan yana sıkıntın yoksa dahi oyunların birçoğunda crossfire desteklenmiyor.

Crossfire ve SLI oyunculuk için ölü sistemler, zaten çoğu oyun bunları desteklemiyor. Açığa çıkacak ısıyı da düşün.

İlk olarak 2060 Ti diye bir ekran kartı yok.Konuya gelirsek Crossfire yaparsan 2. ekran kartın %100 kullanılmaz %60-70 gibi kullanır.Ayrıca Crossfire yaparken ona göre de PSU alman lazım çünkü elektriği bayağı bir çekecektir.Bunu kaldıracak işlemcide lazım birde.Crossfire yapmanı önermem dostum RTX 2060 alıp devam et.
Kusura bakma Tİ farketmedim :)

Kusura bakmayın Tİ yazısını fark etmedim :)

Crossfire hem her oyunda çalışmaz hem de trafon olması gerekir. O tane ekran kartını soğutmak da ayrı bir dert olur. Fantaziye gerek yok bence 2060S iyidir. (y)

CF 570 ile 2060ti kafa kafayadır..
Ama CF 570 alacaksan psu nu gözden geçir eğer yetersiz kalıyor ise 2060ti senin için daha iyi olacaktır ve istersen de rtx kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri