leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ROG STRIX RX570 8GB OC Model Ekran Kartı
ve ASUS B450M-DRAGON Bir Anakartım var.
Daha önce bu konuyu açtım ama bugün aklıma başka bir şey geldi.
Sistemi alalı daha 4 Ay Gibi bir süre geçti.
Bu konudan olaylara bakabilirsiniz.
Normal şartlarda yani ben sistemi demonte şekilde alsaydım sistemi teslim almadan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirdim. Ama montajlı olduğu için Garanti hizmetini sağlayan firma uygun görürse ancak o şekilde iade yapılabiliyor.
Aklıma ise şöyle bir fikir geldi.
Ekran kartında Coil Whine mevcut. Ayrıca bazı oyunlarda bir süreden sonra gereksiz yere fan döndürmeye başlıyor. Döndürsün eyvallah ama 2000RPM'de dönmeye başlıyor ki bu çok fazla.
Ben bu ufak tefek sorunları bahane ederek ekran kartını ilgili firmaya DİREKT olarak göndersem onların onaylama ihtimali % Kaç olur ?
Daha 2 Yıl 8 Ay garantisi var. Ekran kartını bu şekilde iade edip parasını alsam olur mu ? (Banka taksitlendirme KDV'si dahil 1500TL Civarı).
Sonra da B450M-DRAGON'u normal bir şekilde satıp yerine B450M-S2H V2 Alsam olur mu ?
Asıl soru, Ben İade işlemini sağlayamazsam Ekran kartını normal yoldan kaça satarım? Ve Anakartı kaça satarım ?
Faturadaki KDV Dahil fiyatları:
Anakart: 593TL
Ekran Kartı: 1552TL
Sizce?
Niye kimse yazmadı
ve ASUS B450M-DRAGON Bir Anakartım var.
Daha önce bu konuyu açtım ama bugün aklıma başka bir şey geldi.
Sistemi alalı daha 4 Ay Gibi bir süre geçti.
Bu sistemi bu fiyata aldım, evet dolandırıldım ama sizce çok mu?
Sistem Şu Şekil. ADATA SSD'yi saymayın onu iade ettim gigabyte ssd aldım. ben kazıklandım mı yoksa bana mı öyle geliyor. ağlayasım var. hepsini 4.9k'ya aldım.
forum.donanimarsivi.com
Normal şartlarda yani ben sistemi demonte şekilde alsaydım sistemi teslim almadan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirdim. Ama montajlı olduğu için Garanti hizmetini sağlayan firma uygun görürse ancak o şekilde iade yapılabiliyor.
Aklıma ise şöyle bir fikir geldi.
Ekran kartında Coil Whine mevcut. Ayrıca bazı oyunlarda bir süreden sonra gereksiz yere fan döndürmeye başlıyor. Döndürsün eyvallah ama 2000RPM'de dönmeye başlıyor ki bu çok fazla.
Ben bu ufak tefek sorunları bahane ederek ekran kartını ilgili firmaya DİREKT olarak göndersem onların onaylama ihtimali % Kaç olur ?
Daha 2 Yıl 8 Ay garantisi var. Ekran kartını bu şekilde iade edip parasını alsam olur mu ? (Banka taksitlendirme KDV'si dahil 1500TL Civarı).
Sonra da B450M-DRAGON'u normal bir şekilde satıp yerine B450M-S2H V2 Alsam olur mu ?
Asıl soru, Ben İade işlemini sağlayamazsam Ekran kartını normal yoldan kaça satarım? Ve Anakartı kaça satarım ?
Faturadaki KDV Dahil fiyatları:
Anakart: 593TL
Ekran Kartı: 1552TL
Sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye kimse yazmadı