- Reaksiyon skoru
- 5,688
Minnigte kullandığım ayarlar bu
Dostum bu overclock felan olmuyor değil mi? O başka bir şey bildiğim kadarı ile. Bu arada dediğin ayarları yapınca ısı 65-66 seviyesine düştü kazma mhz ise 27.5 oldu.Alıntıyı görüntüle
Dostum bu overclock felan olmuyor değil mi? O başka bir şey bildiğim kadarı ile. Bu arada dediğin ayarları yapınca ısı 65-66 seviyesine düştü kazma mhz ise 27.5 oldu.
Yalnız elektrikte ise 122 wolta çıktı yani ufak bir yükseliş oldu.Alıntıyı görüntüle
hem oc hemde uv var bu ayarda bazı şeyler yaparak 30-32 arası şeyler yapılabilirDostum bu overclock felan olmuyor değil mi? O başka bir şey bildiğim kadarı ile. Bu arada dediğin ayarları yapınca ısı 65-66 seviyesine düştü kazma mhz ise 27.5 oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam ben standart ayarlarda devam edeceğim.hem oc hemde uv var bu ayarda bazı şeyler yaparak 30-32 arası şeyler yapılabilir
Hocam overclockun ekran kartını çok yorduğunu ve garantiden çıkardığı gibi vs şeyler duydum. O yüzden bulaşmak istemiyorum. Standart ayarlarla devam etsin istiyorumHocam istediğnizi yapın ama neden 24 ile devam edeceksiniz öğrenebilir miyim?