RX580 Driver Bozuldu

emrhncndn

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam bundan bir kaç ay öncesine kadar her şey çok güzel gidiyordu ama bir gün pc'yi açtığımda beyaz hata penceresi geldi.
AMD driver konusunda yine şaşırtmıyor ama bu sefer driver komple gitti. kaç aydır yüzlerce video izledim ama hiç biri işe yaramadı.
Sürücüyü sil-yükle, Sürücüye geri dön gibi yollar işe yaramıyor.
Sadece 23.x.x sürümü işe yarıyor o da kendi kendine rastgele güncelleme atıp bozuyor. Bu yüzden BF 1, MW 2 gibi driver hatası verdiği için oynayamıyorum başına gelen var ise beni de çözüme ulaştırabilir mi?

Ekler

• 1112.webp
    1112.webp
    13.6 KB · Hit: 15
DDU ile kaldırıp yükleyince düzeliyordu. Baktın olmuyor format atıp yükleyebilirsin. Windows sürücüsüyle çakıştığı için böyle oluyordu diye hatırlıyorum.

vBIOS unuzu atarmısınız?

DDU ile kaldırıp yükleyince düzeliyordu. Baktın olmuyor format atıp yükleyebilirsin. Windows sürücüsüyle çakıştığı için böyle oluyordu diye hatırlıyorum.
Artık umudu kesmiştim format atacaktım fakat bugün güvenli mod'da ddu ile ve sonrasına garantiye almak için amd cleanup utility ile tekrardan sildim ve işe yaradı umarım bir daha böyle bir sıkıntı çekmem yine de cevap için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,151
Üyeler
186,296
Son üye
Berat33
Geri