Rx580 lol düşük fps

suffle22

80+
Reaksiyon skoru
3
sistemim
r5 1600 12nm
8gb ram
rx580 8gb asus dual oc
144hz monitör

sistemişm bu şekilde lolde oyun başında 200 180 arası fps alırken lane safhasında olsun tflerde olsun baron alırken fln filan fps hep 100ün altında hatta hard tflerde 60a kadar düşüyo driverlarım güncel sıcaklıklar normal 56derece ekran kartı kullanımıda afterburnerda izliyorum bi %1 oluyor bi %99 oluyor sürekli değişken ama saat hızı 700 800 arası sorun nedir anlayamadım yani sistem o kadar kötü de deilki 200+ fps almam gerekirken 60a kadar düşmesi çok can sıkıcı

Driverı 2.20.2 WHQL sürümle değişin.

onu denedim neredeyse her ayarda aynı fpsi veriyor her türlüğ ayarı denedim çok sinir edici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapıcam tam olarak anlamadım ?

Şuanki driverı kaldırıp AMD nin sitesinden 2.2.20 sürümünü kurucaksınız.

Ekran kartınıza yükleyebildiğiniz kadar ağırlık yükleyin. Ultra ayarlarda oynayın.

tamamdır buldum peki şey sorucam bunu indirmemdekş amaç ney? ne farkı var güncel sürümden?

WHQL imzası var, en güncel sürümler WHQL imzası olmayan Betalar, sorun çıkarabilirler.

Ekran kartınıza yükleyebildiğiniz kadar ağırlık yükleyin. Ultra ayarlarda oynayın.
oyun ultrada bıle yuklenmıyor ya cok ıslemcı daha on planda ekran kartını stok halıyle oyunda fan calısmadan oynuyorum cok garıbıme geldı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,761
Üyeler
189,714
Son üye
Yunus _Limit
Geri