murattzknn
80+
- Reaksiyon skoru
- 286
Ekran kartı alıcamda rx580 sizce günümüzde ki oyunlar için yeterli midir
bütün oyunları oynatır ortada enaz 60 fpsEkran kartı alıcamda rx580 sizce günümüzde ki oyunlar için yeterli midir
İlk öncelikle merhaba.Bence yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum eğer bütçeniz varsa 8 gb olan versiyonunu alabilirsiniz ama 4gb olan versiyonuda günümüz için yeterli şahsi fikrim iyi akşamlarEkran kartı alıcamda rx580 sizce günümüzde ki oyunlar için yeterli midir
Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim de 4 GB la 8 GB arasında fark kaç FPS etkiler???İlk öncelikle merhaba.Bence yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum eğer bütçeniz varsa 8 gb olan versiyonunu alabilirsiniz ama 4gb olan versiyonuda günümüz için yeterli şahsi fikrim iyi akşamlar![]()
Bilgin için sağol öncelikle 8 GB ram yeterli olur yani pubg için flnkardeş bunu şuana kadar çıkmış bütün oyunlar için söylüyorum alacağın en düşük fps iyi bi işlemci ve anakartla en en en düşük 30 40 oda witcher gibi oyunlarda full grafikle falan
Bilgin için sağol teşekkürler ??bütün oyunları oynatır ortada enaz 60 fps
sana full grafiklerde oynatır ama dediğim gibi kullanıcağın işlemci veya diğer çevre birimlerininde önemi büyük örnek veriyorum 4 gb ram takıp da hani rx580 çalıştırırdı deme en az 8 hatta 12 lik falan ram tak hatta bütce varsa cık 16 gb rama kadar sonra en az r 5 1600 falan kullan ustune cıkabilirsen cık pişman olmazsın hiç bir şekildeBilgin için sağol öncelikle 8 GB ram yeterli olur yani pubg için fln
internetten testlerine bakabilirsin ama 8gb olan verisiyonun daha iyi olcağını düşünüyorumÖncelikle bilginiz için teşekkür ederim de 4 GB la 8 GB arasında fark kaç FPS etkiler???