Rx580 oyunlar için yeterlimi

1080p oyunculuk için gayet yeterli düzeyde
Ama uzun süre böyle gider mi tartışılır
Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Ekran kartı alıcamda rx580 sizce günümüzde ki oyunlar için yeterli midir
İlk öncelikle merhaba.Bence yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum eğer bütçeniz varsa 8 gb olan versiyonunu alabilirsiniz ama 4gb olan versiyonuda günümüz için yeterli şahsi fikrim iyi akşamlar:)

kardeş bunu şuana kadar çıkmış bütün oyunlar için söylüyorum alacağın en düşük fps iyi bi işlemci ve anakartla en en en düşük 30 40 oda witcher gibi oyunlarda full grafikle falan

İlk öncelikle merhaba.Bence yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum eğer bütçeniz varsa 8 gb olan versiyonunu alabilirsiniz ama 4gb olan versiyonuda günümüz için yeterli şahsi fikrim iyi akşamlar:)
Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim de 4 GB la 8 GB arasında fark kaç FPS etkiler???

kardeş bunu şuana kadar çıkmış bütün oyunlar için söylüyorum alacağın en düşük fps iyi bi işlemci ve anakartla en en en düşük 30 40 oda witcher gibi oyunlarda full grafikle falan
Bilgin için sağol öncelikle 8 GB ram yeterli olur yani pubg için fln

• Beğen
Reaksiyonlar: Esma
Rahat oynatır darboğaz yapmayacak derecede bir sistemin varsa uyumluysa ekran kartın sisteme gayet iyi bir kart rahat oynarsın.

Bilgin için sağol öncelikle 8 GB ram yeterli olur yani pubg için fln
sana full grafiklerde oynatır ama dediğim gibi kullanıcağın işlemci veya diğer çevre birimlerininde önemi büyük örnek veriyorum 4 gb ram takıp da hani rx580 çalıştırırdı deme en az 8 hatta 12 lik falan ram tak hatta bütce varsa cık 16 gb rama kadar sonra en az r 5 1600 falan kullan ustune cıkabilirsen cık pişman olmazsın hiç bir şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri