8gb vram var ama +4 gb vram kullanan oyunları 580 akıcı şekılde oynayabilecek misin ?
AAA bi oyunun +4 gb vram kullana bilmesı için enaz 2 k çözünğrlükte ultra ayarlarda olması gerekir
ha diyorsanız ben 2k ultrada 30fps AAA oyun oynacagım siz bilirsiniz
yanlışım varsa düzeltin.
rx580 de 8 gb vram gereksiz sonuç olarak kullanamayacak kullansa da performansı yetmeyecek .
Maalesef yanlışın var. Mesela CoD: Warzone oyununda RX 580 8GB ekran kartı 1080P çözünürlük ve en yüksek ayarlarda 7.5GB civarı kadar VRAM kullanıyor. Benchmarklarına bakabilirsin
Maalesef yanlışın var. Mesela CoD: Warzone oyununda RX 580 8GB ekran kartı 1080P çözünürlük ve en yüksek ayarlarda 7.5GB civarı kadar VRAM kullanıyor. Benchmarklarına bakabilirsin
Hiç düşünme yok sıcakmış falan, rx 580 al
Ekran kartı bu, üstelik amd sıcak olacak tabi
Msi ın afterburner programıyla fanını ayarlarsın, biraz gürültü olur, ama alacağın performansa değer.
1650süper al kardeşim başın ağrımaz 3 - 5 fps fazla alacağım dıye stabiliteden vazgeçme
rx 580 TDP 185watt 1650 s 100watt enerji tüketerek aynı performansı verıyor
ısınma konusunda armorlar çok ısınıyor veya şu çok ısınıyor falan filan hikaye 580lerın hepsı ısınır bunun sebebi tdp değeri yüksek 185 watt enerji tüketiyor ve rx 580 işlemci transistörler arası mesafe 14nm oldugu içinde daha çok ısınıyor 1650 s 12nm.
normal cpu gibi nasıl herkes ryzen 5 1600 12 nm kullanıyor 14nm nin yüzüne bakılmıyor ordan anla.
bende gtx 1660 armor oc var saatlerce cod varzon oynuyorum 70 dereceyi görmedim.
ısınma problem mi dersen yeni kart için şimdilik değil.
ama eskidikçe sorunlar çıkarabilir.
bu benim görüşüm yanlışım varsa düzeltin. rx580 kullanmadım 1650de kullanmadım kullanan arkadaşlarım var 2 sinide duyduklarım bunlar.
kardeşim istersen şimdi gireyim oyuna ultra ayarlarda oyun kaç gb vram kullanıyor 1080 pde foto atayım ?
şu kart şukadar kullanıyor bu kart bu kadar kullanıyor diye bı durum yok oyundaki vram kullanımı standarttır.
sen normal ramle karıştırıyor olabilirsin bunun konumuzla alakası yok hatta foto atayım 1080p her şey en yüksek ayarda vram ussage e bak 3674 ve gereksiz tüm şeyleri gölgeleri filan extra yapıp çektim fotoyu ki yanlış anlaşılmasın dıye . hangi kartı takarsan tak bu ayarlarda bu kadar kullanır vram
yukarıya foto attım oyunun 1080p ultra ayarlarda maxımım kullandıgı vram 3700mb
normal ramle karıştırmayın oyun sistemle birlikte ortalama 11gb ram kullanıyor
sistemın de ram 8 gb sa takılmalar olur fps drop yersın.