RX580 Witcher 3 Kasma Sorunu ?

Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar hiçbir kasma olmuyordu ama kasmaya başladı 3 hafta önce hiçbir kasma yoktu daha demin DDU ile sildim ama hala orta ayarlarda kasıyor CS dede FPS düşüşü var gibi görünüyor sizce ne yapmalıyım?
Yardım ederseniz sevinirim.
Sistemim:RX580 4GB OC RYZEN 2600 8GB RAM 480 GB B450M K

Arkadaşlar hiçbir kasma olmuyordu ama kasmaya başladı 3 hafta önce hiçbir kasma yoktu daha demin DDU ile sildim ama hala orta ayarlarda kasıyor CS dede FPS düşüşü var gibi görünüyor sizce ne yapmalıyım?
Yardım ederseniz sevinirim.
Sistemim:RX580 4GB OC RYZEN 2600 8GB RAM 480 GB B450M K
Sisteminizde SSD varmı? Varsa oyun o diske mi kurulu?
Ekran kartınızın bir önceki driver sürümlerini dener misin?

Çok garip kasmaması lazım ben rx570 8 gb ve fx6300 le cs de ultrada 110 fps witcher ultrada 59 60 fps alıyordum

Sisteminizde SSD varmı? Varsa oyun o diske mi kurulu?
Ekran kartınızın bir önceki driver sürümlerini dener misin?
evet ssd kurulu zaten tek disk ssd var
Post automatically merged:

Çok garip kasmaması lazım ben rx570 8 gb ve fx6300 le cs de ultrada 110 fps witcher ultrada 59 60 fps alıyordum
son zamanlarda oldu nie böle bilmiyorum radeon yanlış ayarmı yaptım acaba bilmiyorum

Oyun içi grafik ayarlarından da eminsin? Bazen driver güncellemelerinde otomatik olarak en yükseğe ayarlanabiliyor.

Arkadaşlar ben de gtx 1650 kullanıyorum ve düne kadar 60fps aldığım apexte bugün 8 mblık güncellemeden sonra 25-30 fps alıyorum ne yapmam gerekiyor

Bende de Rx580 var son driver güncellemelerinden sonra performansı düştü hiç kasmayan oyunlar da arada kasmaya başladı.

Geri