yeni oyunlar oynamıcam zaten ps3 jenerasyonundakı oyunları oynıcam cogunlukla pekı sız olsanız hangı modelı tercıh edersınızrx 6400 deneyimlemiş biri olarak söylüyorum valo cs lol dışında bütün oyunlarda üzüyor çok üzüyor hemde. heleki ileride çıkacak oyunları falan oynarım diyorsan frame frame oynamaya hazır ol. eğer bunlara okeysen iki modelide tercih edebilirsin ahım şahım bir kart olmadığı için atla deve bir fark olmayacak hatta hiç fark olmayacak. illa tavsiyeyse markası asus olduğu için ben asusu seçerdim.
yorumda belirttim.yeni oyunlar oynamıcam zaten ps3 jenerasyonundakı oyunları oynıcam cogunlukla pekı sız olsanız hangı modelı tercıh edersınız
ısınamayan bir kart olduğu için kafanız rahat olabilir en kundirik markanın soğutması bile sadece aliminyum bloktan oluşacaktır. çünkü dediğim gibi ısınamıyor kart. ama asus seçerdim bu böyle bir ikilemde kalırsam.rx 6400 deneyimlemiş biri olarak söylüyorum valo cs lol dışında bütün oyunlarda üzüyor çok üzüyor hemde. heleki ileride çıkacak oyunları falan oynarım diyorsan frame frame oynamaya hazır ol. eğer bunlara okeysen iki modelide tercih edebilirsin ahım şahım bir kart olmadığı için atla deve bir fark olmayacak hatta hiç fark olmayacak. illa tavsiyeyse markası asus olduğu için ben asusu seçerdim.
sağolun hocam iyi günler ve forumlar diliyorumısınamayan bir kart olduğu için kafanız rahat olabilir en kundirik markanın soğutması bile sadece aliminyum bloktan oluşacaktır. çünkü dediğim gibi ısınamıyor kart. ama asus seçerdim bu böyle bir ikilemde kalırsam.
Fiyat ne kanki alınacak bir kart değil çünkü yüksek parayamerhaba iki modelide aynı fıyata buldum hangısını önerirsiniz (baska kart önerisi istemıyorum psum dusuk) şimdiden öneriler için teşekkürler.