Bende aynı durumdayım parçalar kargoda yarın gelecek r5 7500f colorful b650 patriot 16x2 ram aldım 1080pden sıkılana kadar götürür 2kya geçmek içinde yeni ekran kartı alırsınızArkadaşlar merhaba,
am5 sisteme geçtim elimdeki işlemci, ram ve anakartı değiştirdim. Bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartı değiştiremiyorum mevcutta rx6600 var beni ne kadar süre üzmeyecek şekilde idare edebilir?
aynı durumdayım kartlar aynı ramler aynıBende aynı durumdayım parçalar kargoda yarın gelecek r5 7500f colorful b650 patriot 16x2 ram aldım 1080pden sıkılana kadar götürür 2kya geçmek içinde yeni ekran kartı alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı oolsun
yeni işlemci ryzen 5 7500f, anakart colorful b650, 32 gb ddr5 patriot ramArkadaşlar merhaba,
am5 sisteme geçtim elimdeki işlemci, ram ve anakartı değiştirdim. Bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartı değiştiremiyorum mevcutta rx6600 var beni ne kadar süre üzmeyecek şekilde idare edebilir?
Saolun sizedeaynı durumdayım kartlar aynı ramler aynıhayırlı olsun...
aynı düşünceyle yaptım bende güle güle kullanınSaolun sizede
Açıkçası ilk başta r7 5700x3d alacaktım baktım fazla fark yok , daha doğrusu forumdaki arkadaşlar ayıktırdı bende dedim am4ün Nirvana’sını alacağıma am5 giriş seviye alayım ilerde yükseltme şansım olsun
Ramler bugün geldi soğutucu anakart işlemci kargoda Allah’ın izniyle yarın kuruyorum sistemi
Bide monitör aldım 20000 para gitti ama gönlüme göre bi sistem oldu
Saolun sizde sorunsuz halledersiniz umarım ama dediğim gibi 1080pnin gerçek canavarı olacak sistem 2k için ekran kartı alırsınız ilerde olur biteraynı düşünceyle yaptım bende güle güle kullanın