Neler Yeni

Rx6600 sistem aldım!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem görüşler sana batıyo , yorumları kaldıramıyosun niye konu açıyosun aldığın gibi kullan
Yaşa be hocam! Her daima ARKANDAYIZ!

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Tamam kanma sen alma

Doğru kanka aynen
Yav reis bir şey sorucam site admini falanmısın aw 30 kişi kötü diyor sen hala iyi diyorsun ben desem neyse bir kişi dese neyse de 30 kişi de mal olamaz herhalde

Knk özelleştirmeden 12 k ya bulunuyor o kasa
Senin dediğin kasa şuan daha pahalanmış aynı fiyat olmuş ve kasa görünümü ve soğutması kötü ben 5600 işlemciye 1700tl fark sen 2000tl benim SSD çok iyi adata 850 iken sen 170tl farkla ADATA 750 ?
Yav reis bir şey sorucam site admini falanmısın aw 30 kişi kötü diyor sen hala iyi diyorsun ben desem neyse bir kişi dese neyse de 30 kişi de mal olamaz herhalde
kötü değil ama ucuz da değil bence ben ne ucuza aldım nede kazık yedim hocam bu arada sistem geldi çok iyi hiçbir sıknıtı çıkmadı sistem 16bin tl normalde çoğu kişi amd 5500 sanıyor galibe birde 500gb ssd sanıyor ve monitrösüz sanıyor olabilir

monitörsüzse sıkıntı olmaz benim için 1500tl kazık bir şey değil sen şuan 1500tl günde bile harcaya biliryorsun 5-4bin tl kazık yeseydim o zaman yağlı yağlı :D

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Senin dediğin kasa şuan daha pahalanmış aynı fiyat olmuş ve kasa görünümü ve soğutması kötü ben 5600 işlemciye 1700tl fark sen 2000tl benim SSD çok iyi adata 850 iken sen 170tl farkla

kötü değil ama ucuz da değil bence ben ne ucuza aldım nede kazık yedim hocam bu arada sistem geldi çok iyi hiçbir sıknıtı çıkmadı sistem 16bin TL normalde çoğu kişi amd 5500 sanıyor galibe birde 500gb ssd sanıyor ve monitrösüz sanıyor olabilir
Birkaç hafta önce sınıf arkadaşım beni dinlemedi gitti 2070+5600x 2.el berbat parçalardan oluşan sisteme 17k verdi. Kendini avutuyor seninki de aynı mantık

Gencerde 15.3kya 6650xt varken ben almazdım bunu
den alabilirsin ama kanka o modeli ben şuan daha çok kötüleyebilirim ama aldım sonuçta dolara zam gelirse gene ben kurtulcam bu arada gençer gaming kargoları gerçekten geç gönderiyorlar çok şikayet varmış benimki 1 günde geldi

Madem görüşler sana batıyo , yorumları kaldıramıyosun niye konu açıyosun aldığın gibi kullan
bana konular batmıyor kanka mesela neden kazık felan açıklama yapın 1500-1000tl kazık yemişsin felan söyleyin mesela şu kasayı aldım nasıl
: kanka kazık yemişsin yaa sen
neden
: kanka kazık yemişsin yaa yağlı yağlı

Bor4

80+ Bronze
6600 iyide yediğiniz kazık daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Birkaç hafta önce sınıf arkadaşım beni dinlemedi gitti 2070+5600x 2.el berbat parçalardan oluşan sisteme 17k verdi. Kendini avutuyor seninki de aynı mantık
kanka senle aynı fikirde olanları beğeniyorsun benim nerdeyse hepsine gülmüşsün kendini bir şey sanıyor bende sanmıyorum ondan sonra sen kendini ne saıyorsun deme kanka bende sizin o rx6650 sitemi 13bin tl gençer sistemi biliyorum bazı nedenlerden dolayı onları bilerek almadım

Avutma çabası aynı
kanka sebep istiyorum o kadar ?

6600 iyide yediğiniz kazık daha iyi
kaç tl mesela kazık ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
kanka senle aynı fikirde olanları beğeniyorsun benim nerdeyse hepsine gülmüşsün kendini bir şey sanıyor bende sanmıyorum ondan sonra sen kendini ne saıyorsun deme kanka bende sizin o rx6650 sitemi 13bin TL gençer sistemi biliyorum bazı nedenlerden dolayı onları bilerek almadım

kanka sebep istiyorum o kadar ?
Soğuk su iç

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom