Nitro al xfx swift alacaksan o xfx in en düşük soğutmaya sahip sistemi ama çok da büyük fark olacağını düşünmüyorum neyse nitro cidden iyi arada az bi fark varsa nitro al derimsapphire nitro ve xfx rx6600xt arasındaki farklar nelerdir ve sıcaklık olarak kaç derece fark eder ?
200tl fark var aralarındaki sıcaklık değeri farklarını biliyorsn yazabilirmisin ?Nitro al xfx swift alacaksan o xfx in en düşük soğutmaya sahip sistemi ama çok da büyük fark olacağını düşünmüyorum neyse nitro cidden iyi arada az bi fark varsa nitro al derim
Sapphire al farklarını bilmiyorum ama nitro daha iyi gibime geliyor200tl fark var aralarındaki sıcaklık değeri farklarını biliyorsn yazabilirmisin ?
Rgb li nitro altamamdır hepinize teşekkür ederim.
eğer bütcemi arttırabilirsem sapphire nitro modelini alıcağım olmadı rx6600 xt olmayanlarına bakınacağım
Kasan ne hocam benim 1080p de 63 dereceyi geçmiyordu 2k da 65 66 oluyor şuan.Asus dual satayım 4 aylık god of war ultra 1080pde 68dereceyi çıkmadı
Thermaltake h330 mu neydiKasan ne hocam benim 1080p de 63 dereceyi geçmiyordu 2k da 65 66 oluyor şuan.