Neler Yeni

Yardım rx6650xt ekran kartı

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
merhaba alacağm hazır sistemde rx6650xt ekran kartı var AMD ekran kartlarına kimse sıcak bakmıyor hataları ve sürücüleri yüzünden baktığım forumlarda youtube de AMD ekran kartlarında wattman diye bir sorun varmış işte oyun oynarken atma gibi ekran kartının kendisini kapatma gibi o yüzden biraz amd ekran kartlı sistem alıcağım için korkuyorum bazı yerlere baktığımda da amd adrenalin çok geliştiğini söylüyolar ne yapmalıyım amd ekran kartı sorun çıkarır mı?

sistemde bu

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
merhaba alacağm hazır sistemde rx6650xt ekran kartı var AMD ekran kartlarına kimse sıcak bakmıyor hataları ve sürücüleri yüzünden baktığım forumlarda youtube de AMD ekran kartlarında wattman diye bir sorun varmış işte oyun oynarken atma gibi ekran kartının kendisini kapatma gibi o yüzden biraz amd ekran kartlı sistem alıcağım için korkuyorum bazı yerlere baktığımda da amd adrenalin çok geliştiğini söylüyolar ne yapmalıyım amd ekran kartı sorun çıkarır mı?

sistemde bu

bunu alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ysuflix

80+ Gold
bende aynı kartı kullanıyorum 23.7.1 sürümünde en ufak bir sıkıntı yaşamadım çok şanslıyım heralde 1 kez bile wattman yemedim aylardır

bunu alma

sapphire çok ısınıyor bu arada ama alınır

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Hocam wattman hatasi cozulebilir bir sey oyunlarda kendi kendini kapatmiyor abarttiklari kadar kotu degil

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
ayni kisiler surekli konu actigi veya video attigi icin cok gibi gorunuyor

o fiyata daha iyisi benim attigim 300 tl pahali r5 5500 yerine 5600 var

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynı kartı kullanıyorum 23.7.1 sürümünde en ufak bir sıkıntı yaşamadım çok şanslıyım heralde 1 kez bile wattman yemedim aylardır

saphire ilk defa duyuyorum asusun dual serisi soğutmas falan iyi olduğu için dual dan devam etsem sanırım daha iyi gibi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
Deniz Bey

Kaç saat oynuyorsun oyunu ilk 3 saat sorun olmuyor 3 saat olduğunda yaklaşık wattman verebiliyor,o yüzden merak ettim kaç saat oynadığını

Ysuflix

80+ Gold
Kaç saat oynuyorsun oyunu ilk 3 saat sorun olmuyor 3 saat olduğunda yaklaşık wattman verebiliyor,o yüzden merak ettim kaç saat oynadığını
alakası yok saatle falan. öğlen 11-12 gibi açıyorum pcyi gece 1-2 ye kadar aralıksız çalışıyor oyun, google vb. şekilde. hiçbir sorun yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin

sistemde bu

Knk rx6650xt çok güzel de bu kasa kötü psu kasa falan parçalar iyi değil ekran kartında sıkıntı yok ama watman falan almazsın

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll

Knk rx6650xt çok güzel de bu kasa kötü psu kasa falan parçalar iyi değil ekran kartında sıkıntı yok ama watman falan almazsın
psu değiştirebilirim ya onda bişey yok

psu değiştirebilirim ya onda bişey yok
ssd kötü sadece o da eski pc ye aldığım samsung ssd takıcam

ayni kisiler surekli konu actigi veya video attigi icin cok gibi gorunuyor

o fiyata daha iyisi benim attigim 300 TL pahali r5 5500 yerine 5600 var
valla saphire marka ekran kartı alıcağımı düşünmüyorum zaten r5 5600 olsa valoda 100fps fazla verse monitör onu göstermez yani bu sistemde 300-350fps

Reav

80+ Silver

23.7.1i başarmışlar 23.7.2ye gectim 1 gunde 6 kez wattman yedim

Top Bottom