Neler Yeni

Rx6650xt için en uygun driver ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer
6650xt ile için en stabil driverı arıyorum kullananlar varsa yardımcı olabilirmi ?

Armi3067

80+ Bronze
Ekran kartına en uygun driver diye bir şey söz konusu değildir her zaman WHQL Recommended olan verisyonlarında en gücnelini kullanmaya ve beta sürücüleriden uzak durun yeter. Ben dün en son sürüme güncelledim gayet memnunum fakat tavsiyem o.c. işlemi yapmıyorsanız ve içerik üretici değilseniz kesinlikle minimal install kurmanızdır.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ekran kartına en uygun driver diye bir şey söz konusu değildir her zaman WHQL Recommended olan verisyonlarında en gücnelini kullanmaya ve beta sürücüleriden uzak durun yeter. Ben dün en son sürüme güncelledim gayet memnunum fakat tavsiyem o.c. işlemi yapmıyorsanız ve içerik üretici değilseniz kesinlikle minimal install kurmanızdır.
hiç alakası yok dostum :D amd kullanıyosan denenmemiş sürücü asla yüklemeyin 23.9.1 dan genel itibari ile memmuniyet var iken ardından gelen 2 güncellemede berbat

Armi3067

80+ Bronze
Bende hiç bir sorun yok ve mesajımı okumamışsın belli ki WHQL Recommended olan sürücünün en sonunu kur diyorum daha dün son sürüme güncelledim en az 15-20 yüklü oyun var ve oynuyorum herhangi bir sorun ne ekranda nede oyunlarda yaşadım.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Bende hiç bir sorun yok ve mesajımı okumamışsın belli ki WHQL Recommended olan sürücünün en sonunu kur diyorum daha dün son sürüme güncelledim en az 15-20 yüklü oyun var ve oynuyorum herhangi bir sorun ne ekranda nede oyunlarda yaşadım.
''mesajımı okumamışsın belli ki'' dostum okumasam neden cevap vereyim güncel tutmak iddasında bulunmussun yok öle bir durum

Armi3067

80+ Bronze
Güncel tutam iddiası yoksa spesifik bir ekran kartı için spesifik en iyi driver diye de bir şey yok ben bunu kastediyorum ama güncel tutmak her zaman en iyisidir. Ve minimal install kursa bir çok driver sorununu dodgeleyecek zaten.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
23.9.1 dostum şuan için en iyisi bu arkadaşın dediğine aldırma kendisi mesajını okumuyor :D millete okumadın diyor
Valla ne desem boş,

1696845865143.png

ilk defa warzone kapanmadan dmz atabildim,

önayar ultra
textrure quality high
tesell near
on demand = off (bu ramlere crashletiyor imiş)

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Valla ne desem boş,

Alıntıyı görüntüle
ilk defa warzone kapanmadan dmz atabildim,

önayar ultra
textrure quality high
tesell near
on demand = off (bu ramlere crashletiyor imiş)
dostum amd nin olayı bu zaten en temel mühendislik kuralı çalışıyorsa dokunma :D güncel tut falan filan amd de tehlikeli sağlam stabile yapış güle güle kullanman dileğiyle

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Koray Yıldız
ameriganların lafı o hocam, bişey çalışıyorsa dokunmayacan asdf

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
6650xt ile için en stabil driverı arıyorum kullananlar varsa yardımcı olabilirmi ?

Merhaba,

6650 XT için en stabil driver, genellikle WHQL sertifikalı sürümlerdir. Bu sürümler, AMD tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır ve daha az soruna neden olma olasılığı daha yüksektir.

AMD'nin web sitesine göre, 6650 XT için en son WHQL sertifikalı sürüm 23.5.2 sürümüdür. Bu sürüm, 2023-07-20 tarihinde yayınlanmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,066,880
Üyeler
169,490
Son üye
sc0s