ÇORUM_LEBLEBİ_19
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
6650xt ile için en stabil driverı arıyorum kullananlar varsa yardımcı olabilirmi ?
hiç alakası yok dostumEkran kartına en uygun driver diye bir şey söz konusu değildir her zaman WHQL Recommended olan verisyonlarında en gücnelini kullanmaya ve beta sürücüleriden uzak durun yeter. Ben dün en son sürüme güncelledim gayet memnunum fakat tavsiyem o.c. işlemi yapmıyorsanız ve içerik üretici değilseniz kesinlikle minimal install kurmanızdır.
''mesajımı okumamışsın belli ki'' dostum okumasam neden cevap vereyim güncel tutmak iddasında bulunmussun yok öle bir durumBende hiç bir sorun yok ve mesajımı okumamışsın belli ki WHQL Recommended olan sürücünün en sonunu kur diyorum daha dün son sürüme güncelledim en az 15-20 yüklü oyun var ve oynuyorum herhangi bir sorun ne ekranda nede oyunlarda yaşadım.
23.9.1 dostum şuan için en iyisi bu arkadaşın dediğine aldırma kendisi mesajını okumuyor7900XTX için bir öneri var mıdır![]()
Valla ne desem boş,23.9.1 dostum şuan için en iyisi bu arkadaşın dediğine aldırma kendisi mesajını okumuyormillete okumadın diyor
dostum amd nin olayı bu zaten en temel mühendislik kuralı çalışıyorsa dokunmaValla ne desem boş,
Alıntıyı görüntüle
ilk defa warzone kapanmadan dmz atabildim,
önayar ultra
textrure quality high
tesell near
on demand = off (bu ramlere crashletiyor imiş)
6650xt ile için en stabil driverı arıyorum kullananlar varsa yardımcı olabilirmi ?