Neler Yeni

Rx6650xt için en uygun driver ?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Koray Yıldız
Merhaba,

6650 XT için en stabil driver, genellikle WHQL sertifikalı sürümlerdir. Bu sürümler, AMD tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır ve daha az soruna neden olma olasılığı daha yüksektir.

AMD'nin web sitesine göre, 6650 XT için en son WHQL sertifikalı sürüm 23.5.2 sürümüdür. Bu sürüm, 2023-07-20 tarihinde yayınlanmıştır.
Peki rx6600 için bi öneriniz varmı hocam?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
dostum amd nin olayı bu zaten en temel mühendislik kuralı çalışıyorsa dokunma :D güncel tut falan filan amd de tehlikeli sağlam stabile yapış güle güle kullanman dileğiyle
Çok kötü taklaya geldim ya 2 el güzel gitti 3. el patladı :D 5600X işlemcinin triplerinden upscale açmadan saf güçte ekran kartıyla oynattırmıyor oynu

Garipbirfizikci

80+ Bronze
dostum kurulum yaparken ddu kullanıyorumusun bide tam sorun ne direkt oyunmu kapanıyor şuan
Tabi ddu kullanıyorum monitörleri de kaldırıyorum hatta,

0x887a0005 kodlu directx hatası alıyorum

1696878826918.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi yine hata verdi bu şekilde

Son düzenleme:

Garipbirfizikci

80+ Bronze
hocam aldığınız hata sürücü ile alakalı olmayabilir aynı hatayı nvidia dada sürekli veriyor tavsiyem oyun dosylarını kontrol ettirmeniz
Ettiriyorum, sildim tekrar yükledim çözüm olmadı, docp ve xmp kapat, overlay kapat, on demand texture kapat, hepsini denedim yine hata verdi, hata verdikten sonra baya uzun süre kapanmadan oynatıyor sonra bilgisayarı kapatıp açınca tekrarlıyor sorunu

Top Bottom