Rx6700 10 GB vs rtxler

Diyorum ya fsr3.1 olan bütün oyunlarda fsr4 var , fsr3 olan oyunlarda ise basitçe yapabiliyorsun , 1-2 oyunda düzgün çalışmıyor olabilir ama bu genele baktığımızda kötü olduğunu göstermez ki yani şöyle düşün fsr3 o kadar kötüydü ki :D fsr4 şu an ilaç gibi.
Kanka sen hangi ekran kartını kullanıyorsun

netlik anlamında hala açık ara önde fpstede dediğim gibi @jombo
oyundaki zamanla alakalı olabilir mi acaba ? , evet hızlı hızlı kaydırınca göze biraz batıyor ama oyunu oynarken bunu farketmek zor olur zaten ben dlss4 ten iyi olduğunu savunmuyorum yaklaştığını söylüyorum ki şimdi kullanıcısımısın bilmiyorum ama fsr3 o kadar leş ki quality modu hariç ki quality modu bile bazı oyunlarda kötü o yüzden fsr4 ilaç gibi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emin miyiz dlssin olduğu bütün oyunlarda fsrin olduguna
oynadığım bütün oyunlarda vardı :D

oyundaki zamanla alakalı olabilir mi acaba ? , evet hızlı hızlı kaydırınca göze biraz batıyor ama oyunu oynarken bunu farketmek zor olur zaten ben dlss4 ten iyi olduğunu savunmuyorum yaklaştığını söylüyorum ki şimdi kullanıcısımısın bilmiyorum ama fsr3 o kadar leş ki quality modu hariç ki quality modu bile bazı oyunlarda kötü o yüzden fsr4 ilaç gibi geliyor.

oynadığım bütün oyunlarda vardı :D
ha bir de ben TN panel monitör kullanıyorum çok kötü ondan dolayı ince ayrıntıları pek göremiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri