Neler Yeni

Rx6700 wattman hatası ihtimali

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşım sistem almayı planlıyor ve gpu olarak 6700 düşündü.
Fakat wattman hatasından şüpheleniyor. İhtimali yüksek mi?
En aza indirgemek için bir şey yapılır mı? Önerilere açığım.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkinci elde 3060ti/3070/3070ti bir sürü kart var garantili top seviye, benzer bütçelerde. Şu dönemde 4000 serisi kart alınmıyorsa sıfır kasmanın anlamı yok.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Kaplan
İkinci elde 3060ti/3070/3070ti bir sürü kart var garantili top seviye, benzer bütçelerde. Şu dönemde 4000 serisi kart alınmıyorsa sıfır kasmanın anlamı yok.
Hocam sizce nasıl bu sistem? Ben parça konusundan pek anlamıyorum. Sizin şöyle 14k civarı önerebileceginiz güzel sistem var mı? İkinci el sıfır fakretmez. Sağlam olsun yeter

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sizce nasıl bu sistem? Ben parça konusundan pek anlamıyorum. Sizin şöyle 14k civarı önerebileceginiz güzel sistem var mı? İkinci el sıfır fakretmez. Sağlam olsun yeter
O sistemi ben almam. Sistem öneri konularında sadece sınırsız bütçe konularına bakıyorum kısmen. Tek tek gündemi takip edip parça fiyatlarını takip etmiyorum çünkü.

İkinci el sorun olmayacaksa; https://www.facebook.com/groups/382942868842598 gruba katıl. Mod.'lerin sattığı sistemler var veya refaransı çok olan üyeler var ordan sistem bakabilirsin.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Vereceği max bütçe sanırım 8-10k arası.
2. el ürünle de uğraşacağını düşünmüyorum. Almışkende sıfır ürün ister.
Bu fiyata da 6700 ve 3060 geliyor.
Performans olarak düşününce de rx önde fakat wattmanden ötürü 3060 alıcam diyor.
Performans olarak ciddi fark görür mü?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Performans olarak düşününce de rx önde fakat wattmanden ötürü 3060 alıcam diyor.

Detaylı hiç inlemedim, aynı fiyat bandında amd kartlar hep daha performanslı oluyor fakat ben almam(şimdilik), almayacağım bileşenide çevremdeki hiçbir arkadaşımıda aldırmam.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Detaylı hiç inlemedim, aynı fiyat bandında amd kartlar hep daha performanslı oluyor fakat ben almam(şimdilik), almayacağım bileşenide çevremdeki hiçbir arkadaşımıda aldırmam.
Sırf wattmanden ötürü mü?

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
Sürekli wattman,cw gibi sorunlardan bahsedilip duruluyor amd kartları için tipik nvidia fanboy ezber suçlamaları. 2 ayrı sistemde Asus Dual 6700Xt / Asus Rog Strix 6750 XT kullanıyorum ne wattman ve cw sorunu ile karşılaşmadım 1 yıldır. Biraz şans,biraz doğru donanım , birazda 'düzgün çalışan birşeyi kurcalama' sözüne uyulmaması . Prof mining yapıyormuşta ya da sanki 8k ekranda performans arıyormuş gibi fhd çözünürlülükte bir sisteme sözde overclock adı altında stok değerleri sürekli bırzıklamanın bedeli diyelim :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin

8-10K bütçe de sıfır ile ikinci el arasında devasa fark var. Sıfır maksimum 6700 XT alabilirken ikinci el de rahatça 6900 XT kart alınabilir bu arada.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sırf wattmanden ötürü mü?

Hayır. Dümdüz ekran kartı da almak istemediğim için. Nvidia'nın sunduğu teknolojiler yanında dümdüz ekran kart gibi kalıyor amd kartlar.

Alanı var, kullananı var, hastası var onlar beni çok alakadar etmiyor. Benim kriterlerime uymadığı için ben almıyorum, önermiyorum. Tıpki gamepower, rampage vb. gibi ürünler önermediğim gibi.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Hayır. Dümdüz ekran kartı da almak istemediğim için. Nvidia'nın sunduğu teknolojiler yanında dümdüz ekran kart gibi kalıyor amd kartlar.

Alanı var, kullananı var, hastası var onlar beni çok alakadar etmiyor. Benim kriterlerime uymadığı için ben almıyorum, önermiyorum. Tıpki gamepower, rampage vb. gibi ürünler önermediğim gibi.
Peki önereceğin 3060-3060ti modelleri var mı?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki önereceğin 3060-3060ti modelleri var mı?
3060ti'de bütçeniz yetmiyor galiba yetiyorsada zaten 1-2 model var onlarında arasında çok bir fark yok. Bir baktım piyasaya uçmuş yine fiyatlar.

Fikir versin diye atıyorum, nerden alır almazsınız bilemem. Giriş/orta seviye bir kart 3060. Bu yüzden gidipte gamin x veya strix gibi top modeller almanıza gerek yok. Azıcık serin çalışanını almanız yeterli olur. Ama dediğim gibi şu an rtx 4xxx serisi bir kart almıyorsanız 0 almak hiç mantıklı değil.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ark gamepower psu kullanıyordu o yanınca fsp ye geçti düzelmişti. Gamepower, powerboost, rampage, frisby, everest, hadron, ızoly, game booster bu markalardan uzak durulmalı. Şu aralar rampage psular hazır sistemlere koyulmaya başladı bunun artısını eksisini ilerde görürüz
Hocam bende xigmatek psu var Rx6500xt var eskisi kadar çok fazla olmasada hala yiyorum ayda 1 en fazla 2 defa bunada bi çözüm olurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam 8 10 k arasında 3080 falanda görmüşlüğüm var

Top Bottom