Rx6700 wattman yedim

Bro nedn AMD alion ki .d al nv al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 470 kullanıyordum her yeni güncellemede daha çok wattman yedim hdksdjs bende 2020 sürümünü buldum 1 kere bile yemedim
Peki bu hata hicmi oyun oynatmıyor birtek bu oyunda aldım bunuda oynamicam zaten

6650xt kullanıyorum 6 aydır sorun yok. Daha öncede 3-4 ay 6500xt kullandım yine sorun yoktu.

Birdaha tövbe kurcalamam birdahada ölsem amd almam
Öyle deme be dostum ne o Nvidia sıkıcı, Nvidia sıradan, Nvidia kolay, AMD İse bir Muamma. Pc dediğin eğlenceli olacak, adamı delirtecek, tam bir lale olacak, oyunun en pis levelini geçmek üzereyken pat ekran simsiyah olacak ardından masaüstü ve bir uyarı AMD çalışmayı durdurdu Wattman... Lolde pentanı millet değil AMD çalacak, CS de 1v1 kaldığında aimi koyduğunda gelecek, yoksa bende ikiside var AMD olanı kurcalamıyorum kurcaladıkça gidiyor, Nvidia da var o laptop ama canım sıkıldıkça kapağını söküyorum fanları çıkarıp termal macun falan değiştiriyorum...

Belli olmuyor ama oyunda oluyor çoğunlukla ben aldığımdan beri 100 den fazla wattman yediysem 99u oyunda iken yedim
Günde 8 saat çalışıyor PC minecrafy shaderli 20 chunk felan oynuyom sorun yoktu bunda iyi ni kurcaladım ondan oldu

Driverı ı DDU ile sil sonra en son WHQL sürümünü kur öyle dene yine yersen yaz bana

FS 17 açılmıyordu bende internetten kurcaladım başlatma seçeneğine farklı bir şey yazdım ilk başta ard arda alt tab yapınca ekran döndü sonra mavi ekran verdi sonra oyuna birdaha girdim ve amd hata gibi değişik bir şey dedi resimini koyarım bu zamana kadar hiç almadım bu hatayı sadece çok kurcalayinca oldu 3 aydır bende ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım resimli bulursam kooyarim iade edeyimmi korkutucu bir durum varmi
kurcalarsan olmasi gayet normal, pc ye hicbir zarar vermez bazi cocuklar cok abartiyor devam et sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,156
Üyeler
189,221
Son üye
DUSAN tadic10
Geri