Rx6700 wattman yedim

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,353
FS 17 açılmıyordu bende internetten kurcaladım başlatma seçeneğine farklı bir şey yazdım ilk başta ard arda alt tab yapınca ekran döndü sonra mavi ekran verdi sonra oyuna birdaha girdim ve amd hata gibi değişik bir şey dedi resimini koyarım bu zamana kadar hiç almadım bu hatayı sadece çok kurcalayinca oldu 3 aydır bende ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım resimli bulursam kooyarim iade edeyimmi korkutucu bir durum varmi

FS 17 açılmıyordu bende internetten kurcaladım başlatma seçeneğine farklı bir şey yazdım ilk başta ard arda alt tab yapınca ekran döndü sonra mavi ekran verdi sonra oyuna birdaha girdim ve amd hata gibi değişik bir şey dedi resimini koyarım bu zamana kadar hiç almadım bu hatayı sadece çok kurcalayinca oldu 3 aydır bende ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım resimli bulursam kooyarim iade edeyimmi korkutucu bir durum varmi
Sektöre hoşgeldin (!) Şaka Maka bende her gün yiyodum MHz düşürdüm gitti sorun

Oc yaptın mı hiç

rx6700 kullanıyorum hiç hata almadım.

Oc yaptın mı hiç
Yok sadece biraz fazla kurcaladim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sektöre hoşgeldin (!) Şaka Maka bende her gün yiyodum MHz düşürdüm gitti sorun
Reis şakası yok durumum yok benim 10 sene daha kart alamam

Ekler

• Screenshot_2023-10-03-20-59-23-340_com.google.android.googlequicksearchbox.png
    Screenshot_2023-10-03-20-59-23-340_com.google.android.googlequicksearchbox.png
    122.2 KB · Hit: 52
AMD'dir olur öyle şeyler. Bidahaki driver güncellemesinde düzelir inşallah

Ben 2020 driverı ı kullaniom xjwjdbwkx

Baya stabil bendeki baya araştırarak buldum
Rx590 var bende de uzun süredir almıyorum wattman AMD uğraşmayı bıraktı galiba yeni serilerle uğraşıyor artık sksjdn

Birdaha tövbe kurcalamam birdahada ölsem amd almam
Bro nedn AMD alion ki .d al nv al geç

Rx590 var bende de uzun süredir almıyorum wattman AMD uğraşmayı bıraktı galiba yeni serilerle uğraşıyor artık sksjdn
Bende 470 kullanıyordum her yeni güncellemede daha çok wattman yedim hdksdjs bende 2020 sürümünü buldum 1 kere bile yemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,495
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri